28 / 04 / 2024

Finans uzmanı borsa yatırımcılarını uyardı: Bundan sonra hisse seçimi kritik olacak!

Finans uzmanı borsa yatırımcılarını uyardı: Bundan sonra hisse seçimi kritik olacak!

ENA Strateji Kurucusu ve Finans Uzmanı Emre Şirin, borsadaki yükselişi değerlendirdi. Şirin ''Borsada 2200 puanlık bir yükseliş oldu. 300-302 dolar üzerinde bir miktar daha potansiyel oluşur.'' diyerek yatırımcılar için önemli açıklamalarda bulundu.



Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,46 yükselişle 9.238,59 puandan başladı. Açılışta BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 42,18 puan ve yüzde 0,46 değer kazanarak 9.238,59 puana çıktı.  ENA Strateji Kurucusu ve Finans Uzmanı Emre Şirin, borsadaki yükselişe değinerek, 2200 puanlık bir yükselişin olduğuna vurgu yaptı. Şirin, ''300-302 dolar üzerinde bir miktar daha potansiyel oluşur.'' diyerek getiri marjının daraldığının altını çizdi. Şirin Sosyal medya hesabı X'ten borsa yatırımcılarını yakından ilgilendiren açıklamalarda bulunarak yatırımcıları uyardı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Emre ŞİRİN @emresirin82

Borsada 2200 puanlık bir yükseliş oldu. 300-302 dolar üzerinde bir miktar daha potansiyel oluşur.

Ama getiri marjı artık daraldı. En azından kısa süreli olarak.

Dolayısıyla bundan sonra hisse seçimi kritik olacak.

Oynaklıklar için yedek akçe!

Cem N.@Cmnml1: 304 doları gördüğü anda portföyden tırtıkladık yüzde 15…310-312 dolar bölgesinde yüzde 35 daha düşerim…



@BaskayokVe76179: yontacaklar mutlaka diyorsun

hemfikirizm. @brsmt1: Malda olanlar tedirgin, kötü bir haber gelmez umarım seçime kadar.

Borsa yatırımı kira getirisinden daha fazla kazandırabilir mi? Yatırımcılar dikkat!

Borsada bir hisseyi elde tutma süresi ne kadar olmalı?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön