03 / 05 / 2024

Finansbank Mortgage Kolay ile taksitler 350 TL'ye düştü!

Finansbank Mortgage Kolay ile taksitler 350 TL'ye düştü!

Konut kredisi ürünleriyle mortgage sektöründe ilklere imza atan Finansbank, her keseye uygun ürünleri ile müşterilerinin farklı ihtiyaçlarına yönelik özel çözümler sunuyor



 Konut kredisi ürünleriyle mortgage sektöründe ilklere imza atan Finansbank, her keseye uygun ürünleri ile müşterilerinin farklı ihtiyaçlarına yönelik özel çözümler sunuyor. Ev sahibi olmak isteyenler, Finansbank’ın Aralık ayı sonuna kadar sürecek iki farklı kampanyası ile özel avantajlardan yararlanma şansına sahip oluyor. 

Kampanyalar kapsamında, düşük taksitler ödeyerek ev sahibi olmak isteyenler, yüzde 0.70’den başlayan faiz oranları ve ilk 6 ay için 350TL’den başlayan taksit seçenekleri ile kredi kullanabilirken; ev almak için peşinat biriktirerek vakit kaybetmek istemeyenler Peşinatsız Mortgage ile faiz oranlarıyla satın alacakları konutun ekspertiz değerinin yüzde 95’ine kadar kredi kullanabiliyor.

Finansbank, konut kredisinde yaygın başvuru kanalları, hızlı başvuru, düşük peşinat ve düşük taksitler ile konut alma imkanı sunarken, Türkiye’nin dört bir yanından seçkin projelerde mortgage kredisi anlaşmaları ile tüketicilerin farklı beklentilerine cevap veriyor. Finansbank müşterilerin gelişen ürün yelpazesinden kendilerine uygun ürünleri seçebilmeleri için www.finansbank.com.tr ’de ürün seçim asistanı uygulamasını sunuyor.

Basında yer alan diğer haberler:

Finansbank'tan düşük taksit ödemek isteyenlere

Konut kredisi alanındaki etkinliğini giderek geliştiren Finansbank, yeni yılda ev sahibi olmak isteyenler için aralık ayı sonuna kadar sürecek iki farklı kampanya geliştirdi.
Kampanyalar kapsamında, düşük taksit ödeyerek ev sahibi olmak isteyenler, yüzde 0.70’den başlayan faiz oranları ve ilk altı ay için 350 TL’den başlayan taksit seçenekleri ile kredi kullanabililiyor. Diğer seçenek ise peşinatı beklemek istemeyenler için geliştirdi. 'Peşinatsız mortgage' ismi verilen ürün, satın alınacak konutun ekspertiz değerinin yüzde 95’ine kadar kredi verebiliyor.


Geri Dön