29 / 04 / 2024

Finansbank Süzer Plaza'da konut satıyor!

Finansbank Süzer Plaza'da konut satıyor!

Finasbank, Dolmabahçe Süzer Plaza 23. katta bulunan konutu satışa çıkardı



Finasbank Dolmabahçe Süzer Plaza 23. kattaki İstanbul Boğazı manzaralı konutu satışa çıkardı. Tahmini bedel olarak 2 milyon 30 bin TL istenen konut 222 metrekare büyüklüğe sahip. Sekiz yaşındaki binada 206 bağımsız bölüm bulunuyor. Arsası 6 bin 514 metrekare olan binada 11  bodrum katı, zemin katı ve 28 normal kat bulunuyor. Merkezi ısıtma sistemine sahip olan konut 2+1 şeklinde kullanım özelliğine sahip. Konutun almak isteyenler Finansbank ile temasa geçerek fiyat teklifinde bulunuyor. Banka daha sonra yapacağı değerlendirme ile en uygun fiyata konutun satışını yapmayı planlıyor.

Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.
---
Finansbank Süzer Plaza´da konut satıyor

Finasbank, birisi Dolmabahçe Süzer Plaza 23. katta, diğer ikisi Levent'te villa olmak üzere 3 konutu satışa çıkardı.
Satışa Çıkarılan Süzer Plaza'daki konut için tahmini bedel olarak 2 milyon 30 bin TL istenirken büyüklüğünün 222 metrekare olduğu açıklandı. Sekiz yaşındaki binada 206 bağımsız bölüm bulunuyor. Arsası 6 bin 514 metrekare olan binada 11 bodrum katı, zemin katı ve 28 normal kat bulunuyor. Merkezi ısıtma sistemine sahip olan konut 2+1 şeklinde kullanım özelliğine sahip. Konutun almak isteyenler Finansbank ile temasa geçerek fiyat teklifinde bulunuyor. Banka daha sonra yapacağı değerlendirme ile en uygun fiyata konutun satışını yapmayı planlıyor.
Finansbank'ın Levent Caddesi'ndeki Metrocity A.V.M.'ne yürüme mesafesinde yer alan iki villayı da satışa çıkardı. Satışa çıkan villalardan ilki 528 metrekare arsa içinde 320 metrekare kullanım alanına sahip. Finansbank, arsa için 2 milyon 400 bin TL tahmini fiyat tayin etti. Yine banka tarafından satışa çıkan diğer villa ise 622 metrekare arsa içinde 340 metrekare kullanım alanına sahip. Bu villa içinde Finansbank 2 milyon 650 TL tahmini fiyatlar tayin etti.


Geri Dön