27 / 04 / 2024

Finia Paşapark Evleri Pendik satış fiyatları!

Finia Paşapark Evleri Pendik satış fiyatları!

Firma: Finia Yapı

Proje: Finia Paşapark

Dairelerin alanlarının 55 metrekareden başlayıp 230 metrekareye kadar yükseldiği Finia Paşapark Evleri Pendik satış fiyatları 94 bin 750 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 10 bin TL ile ev seçimi yapmak mümkün...



Banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan Finia Paşapark Evleri Pendik satış fiyatları dairenin katı, tipi ve alanına göre değişiyor. Proje,  Finia Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. 


E5'e 5 dakika, TEM'e 8 dakika ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika uzaklıkta konumlanan  Finia Paşapark  Evleri; fitness salonu, masa tenisi, otopark, güvenlik,  oyun alanları, hobi ve seyir alanları gibi sosyal olanakları içerisinde barındırıyor. 


İçerisinde 178 dairenin yer aldığı Finia Paşapark Evleri Pendik satış fiyatları hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Projede toplam 5 adet blok bulunuyor. 


Finia Paşapark Evleri Pendik satış fiyatları!


Konutların alanlarının 55 metrekare ile 230 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Finia Paşa Park Konutları'nda 10 bin TL ile ev seçimi yapmak mümkün.


Finia Paşapark Evleri Pendik satış fiyatları 94 bin 750 TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Anadolu yakası Pendik ilçesinde konumlanan prjede satış sürecine devam ediliyor. 


Finia Paşa Park Konutları satış ofisi:

Telefon: 0216 307 05 82

Web: www.finiayapi.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön