29 / 04 / 2024

Fitch, 8 Türk şirketinin notunu yükseltti

Fitch, 8 Türk şirketinin notunu yükseltti

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye’nin kredi notunu B+ seviyesine yükseltmesinin ardından, 8 Türk şirketin döviz cinsi kredi notlarını da yükseltti.



Fitch Ratings, 8 Türk şirketin döviz cinsi kredi notunu yükselttiğini duyurdu. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye’nin kredi notunu B+ seviyesine yükseltmesinin ardından, 8 Türk şirketin döviz cinsi kredi notlarını da yükseltti.

Borsa Filozofu https://twitter.com/borsafilozofu X sosyal medya hesabından Fitch Ratings tarafından kredi notu yükseltilen Türk şirketlerini paylaştı.

İşte notu yükseltilen şirketler:
Arçelik AŞ
Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı
 Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı
 Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK)
 Türk Telekom
 Turkcell
 Şişecam
 Ülker

İŞTE O PAYLAŞIM VE TAKİPÇİLERDEN GELEN YORUMLAR

Ünlü ekonomist açıkladı: Seçimlerden sonra döviz kuru atağı için sebep yok

İstanbul’da site yöneticilerinin aldığı 200 bin TL maaş şaşkınlık yarattı

9 bankada adeta 7 şiddetinde deprem! Ziraat, Garanti, TEB, Yapı Kredi, İş, Akbank, ING ve 2 banka daha az önce açıkladı

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön