29 / 04 / 2024

Fixus Yapı Unigarden, 2015’in en doğru yatırımlarından biri olmaya aday!

Fixus Yapı Unigarden, 2015’in en doğru yatırımlarından biri olmaya aday!

Firma: Fixus Yapı

Proje: Unigarden

2014’ün son çeyreğinde müşterisiyle tanışan Unigarden Projesi, 2014’ü satış hedeflerinin üzerinde kapatarak yılın en doğru yatırım projeleri arasında yerini aldı! Mart 2016’da teslim edilecek 1. Etap konutların neredeyse tamamı satılmış durumda.



Yüksek kira çarpanı düşünüldüğünde 10 yıl gibi kısa bir sürede kendini finanse eden  Unigarden  Projesi, yatırımcının tam da beklediği proje.  Mart 2016’da teslim edilecek 1. Etap konutların neredeyse tamamı satılmış durumda. Harfiyat çalışmaları olumsuz hava koşullarına rağmen devam etmekte olan projenin temeli Ocak ayının sonuna doğru atılacak. Projenin Lansmanıyla birlikte talebin artacağı Unigarden projesinde 2014 yılının avantajlı fiyatlarından yararlanmakta fayda var.


Sakarya Üniversitesine yürüme mesafesinde Sakarya’nın tam kalbinde inşa edilen Unigarden Projesi 850 konut, 1 AVM, yürüyüş parkurları, hobi odaları ve spor merkezini de içeren bir yaşam projesi. Öğrencilerin ve bir siteden ziyade yaşam merkezinde hayatını devam ettirmek isteyenlerin rağbet edeceği projede, yatırımcının kiralama kaygısı nerdeyse ortadan kalkıyor. Yüksek kira getirisi, kiralamanın Unigarden satış sonrası destek ekibi tarafından bizzat sağlanacak olması projenin en Önemli avantajları arasında.


2015 yılının en doğru yatırımları arasında yer alacak olan Unigarden Projesine, 2014’ün avantajlı fiyatlarıyla dahil olmanız için, sizi satış ofisimize bekliyoruz!


Fixus Yapı Unigarden İletişim:

Telefon numarası: 444 61 54

www.fixusyapi.com


projeye sor



Geri Dön