28 / 04 / 2024

Fiyapı Uludağda otel satın aldı!

Fiyapı Uludağda otel satın aldı!

İnşaat sektöründe kısa sürede büyük projelere imza atan ve 8 bin 260 aileyi ev sahibi yapan Fiyapı  Uludağda otel satın alarak turizme  ilk adımını attı.. Fiyapı,  Richa markasıyla bazı bölgelerde  otel inşa edecek...  



İnşaat sektöründe kısa sürede büyük projelere imza atan ve 8 bin 260 aileyi ev sahibi yapan Fiyapı  Uludağda otel satın alarak turizme  ilk adımını attı..Richa markasıyla bazı bölgelerde   otel inşa edecek olan Fiyapının   ilk start vereceği yer ise Uludağ..Uludağ ikinci bölgede bulunan ve kaba inşaatının yüzde 70i tamamlanan otel 500 yatak kapasiteli olarak planlandı..Ancak Fiyapı oteli Richa markasıyla hizmete sunacağı için daha butik hale getirecek ve yatak kapasitesini  330 a düşürecek..

Bunun nedeni ise mekanların daha geniş ve  ferah tutulması ayrıca da  daha üst düzey bir kitleye hitap etmek..  Otelin en önemli özelliği ise Uludağın en lüks oteli olacak olması..

Richa Marksıyla hizmete girecek otel Uludağın karmaşasından rahatsız olup nezih bir ortam isteyenlerin tercih edeceği bir otel olarak planlandı..
Proje 20 milyon dolar yatırımla gerçekleşecek..
FiTurizm Aş bu projeyi herjangi bir kredi kullanmadan tamamen kendi öz sermayesi ile yapacak..

Yüzde 70  oranında beton armesi tamamlanan otel de  inşaata mayıs ayında başlanacak..ve bu sene sonunda hizmete açılacak.

Otelin en önemli özelliği de 12 ay hizmete açık olacak olması.. içinde bulunan konferans salonları ile  iş toplantılarının yapıldığı iş dünyasının tercih ettiği bir otel haline gelmesi planlanıyor..

Otel de yazın  kullanım için de açılır kapanır havuz , sosyal aktiviteler ve spa olacak..

5 otellik bir zincir planlıyoruz


Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan: Fi Turiz aş yi kurmaktaki en büyük amacımız başta İzmirdeki ada olmak üzere ilk etapta 5 otellik bir zincir planlıyor olmamız..bunlardan birincisi uludağdaki otel ikincisi İzmirdeki ada ,üçüncüsü İstanbulda iş oteli ,dördüncüsü Sakaryada bir otel ve beşincisi de Almanyada içinde 1001 villa bulunan otel konsepti.Amacımız inşaatlarını kendimizin yaptığı  oteller hayata geçirmek ve işletmek.Hazır bir oteli  alıp işletmeyeceğiz,Sıfırdan kendimizin yapacağı projelere gireceğizdiye konuştu..
Fikret İnan önümüzdeki dönemde turizmin çok gelişeceğini düşünüyorum..İnşaat sektörü ile ilgili hedeflerimizi realize ettikten sonra tamamen turizme geçme niyetindeyim dedi..

Fiyapının turizm alanında ilk oteli olacak olan Uludağ Richanın bu sene sonunda hizmete girmesi planlanıyor..


Geri Dön