09 / 05 / 2024

Fiyatından dolayı yerden yere vurdu! En büyük rakibini eleştirdi! 

Fiyatından dolayı yerden yere vurdu! En büyük rakibini eleştirdi! 

Dünya çapında teknoloji üretimesiyle meşhur olan MSI, Nvidia’nın yeni çıkarttığı grafikkartları tabiri caizse eleştiri yağmuruna tuttu.  Nvidia’nın RTX 40 serisine uyguladığı fiyatlandırma politikasını eleştirdi.



MSI, dizüstü bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlar, anakartlar, grafik kartları, monitörler ve oyun çevre birimleri dahil olmak üzere bilgisayar donanımı  ve tüketici elektroniği tasarımı ve üretiminde uzmanlaşmış bir şirkettir. MSI'ın genel merkezi Tayvan'dadır ve dünya çapında ofisleri bulunmaktadır.  Yüksek performanslı oyun dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarının yanı sıra profesyoneller için iş istasyonu sınıfı dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarıyla tanınır.  MSI ayrıca anakartlar, grafik kartları, monitörler ve çevre birimleri dahil olmak üzere çok çeşitli başka bilgisayar donanımı ürünleri üretir.

Fiyatından dolayı yerden yere vurdu! En büyük rakibini eleştirdi! 

Ada Lovelace mimarisinden kuvvetini alan RTX 40 serisi, Nvidia’nın gelmiş geçmiş en performanslı kartları olarak dikkat çekse de firmanın fiyatlandırması,  kartların ciddi eleştirilere maruz kalmasına sebep oldu. Nvidia’nın RTX 40 serisine yaptığı ilginç fiyatlandırma şimdi de MSI tarafından eleştiriliyor. MSI, RTX 4070 Ti’ı öneriyor
RTX 4070 Ti’ın tanıtılması ile MSI, Nvidia’ya latife amaçlı bir eleştiride yaptı. Sosyal medya üzerinden GeForce RTX 4070 Ti kartlarını piyasaya çıkardığını belirten MSI,  RTX 4080’nin ücretine ve Nvidia’nın genel ücretlendirme sistemine gönderme yaptı. 
 


Geri Dön