20 / 05 / 2024

Fiyatından dolayı yerden yere vurdu! En büyük rakibini eleştirdi! 

Fiyatından dolayı yerden yere vurdu! En büyük rakibini eleştirdi! 

Dünya çapında teknoloji üretimesiyle meşhur olan MSI, Nvidia’nın yeni çıkarttığı grafikkartları tabiri caizse eleştiri yağmuruna tuttu.  Nvidia’nın RTX 40 serisine uyguladığı fiyatlandırma politikasını eleştirdi.



MSI'ın en çok konuşulan  eleştirisi, kısa zaman sonra sosyal medyadan silinmiş olsa da birçok oyuncu aracılığı ile destekleniyor. RTX 4080,  her ne kadar performans ürünü  bir grafik birimi olsa da ürünün önerilen ücretinin 1200 dolar olması ciddi eleştirilere neden oldu. DLSS 3 ve Frame Generation gibi teknolojiler ile desteklenen ve 1440p için adeta bir canavar olan RTX 4070 Ti ise 799 dolar ücret etiketi ile çok daha ulaşılabilir bir ürün olarak dikkat çekiyor. RTX 4070 Ti, her ne kadar daha makul ücrete satışa sunulsa da AMD’nin RX 7000 serisi birçok oyuncu için çok daha makul bir alışveriş olacak gibi görünüyor. Bakalım Nvidia, 4000  serisi kartlarında herhangi bir fiyat düşürme yapacak mı.

Fiyatından dolayı yerden yere vurdu! En büyük rakibini eleştirdi! 

Nvidia, oyun, profesyonel ve tüketici pazarları için grafik işleme birimleri (GPU'lar) ve diğer donanımları tasarlayan ve üreten bir teknoloji firmasıdır.  Şirketin ürünleri oyun, profesyonel görselleştirme, veri merkezi ve otomotiv gibi çeşitli uygulamalarda kullanılmaktadır. Nvidia'nın GPU'ları yüksek performanslarıyla 
bilinir ve masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar, oyun konsolları ve mobil cihazlar dahil olmak üzere çeşitli cihazlarda kullanılır. Nvidia'nın genel merkezi Santa Clara,  California'dadır ve dünya çapında ofisleri vardır.

Fitch bu kez ciddi şekilde uyardı! 2023 çok zor geçecek

Milyarlarca kişi merakla bekliyordu! Test aşamasına geçtiler

PUBG mobile hayranları duyduklarına inanamadı! O karakter çok yakında eklenecek

Geri Dön