15 / 05 / 2024

Milyarlarca kişi merakla bekliyordu! Test aşamasına geçtiler

Milyarlarca kişi merakla bekliyordu! Test aşamasına geçtiler

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma programı WhatsApp, QR kod ile mesaj taşıma özelliği üzerine çalışıyor. Çok yakında test aşamsını bitirip uygulamaya geçmesini bütün kullanıcılar merakla bekliyor.



WhatsApp, diğer WhatsApp kullanıcılarına mesaj, fotoğraf, video ve sesli mesaj göndermenizi sağlayan popüler bir mesajlaşma uygulamasıdır.  WhatsApp'ı telefonunuzda veya bilgisayarınızda kullanabilirsiniz ve iPhone, Android, Windows Phone ve diğer cihazlarda kullanılabilir. WhatsApp,  mesaj gönderip almak için telefonunuzun internet bağlantısını kullanır, böylece SMS ücreti ödemeniz gerekmez. WhatsApp'ı sesli ve görüntülü arama yapmak için de kullanabilirsiniz.

Milyarlarca kişi merakla bekliyordu! Test aşamasına geçtiler
Dünyanın dört bir yanından milyarlarca kullanıcıya sahip online mesajlaşma aplikasyonu WhatsApp, sunduğu yeni fonksiyonlarla kullanıcı deneyimine yönelik inovasyonlara devam ediyor.  Öyle ki uygulamanın şimdiki ivonasyonu ise QR kod ile mesaj taşıma özelliği oldu.

WhatsApp, başka bir telefona mesaj taşımayı kolaylaştırıyor!

WhatsApp’taki sohbetlerinizi başka bir telefona iletebilmeniz için daha önce Google hesabını entegre edip, sohbetleri buluta yüklemeniz gerekiyordu. Hemen ardından ise yedeği  yeni cihazınıza download ettikten sonra mesaj iletme işlemi tamamlanıyordu. WABetaInfo, paylaştığı blog yazısıyla WhatsApp’ın yeni mesaj taşıma fonksiyonunu ortaya çıkardı. Öyle ki bu özellik, QR kod kullanarak tüm sohbetlerinizi başka bir telefona 
aktarabilmenize imkan sağlıyor. Bu sayede artık mesajları buluta yükleyip, yeni telefona indirmenize gerek kalmıyor.
 


Geri Dön