06 / 07 / 2024

Milyarlarca kişi merakla bekliyordu! Test aşamasına geçtiler

Milyarlarca kişi merakla bekliyordu! Test aşamasına geçtiler

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma programı WhatsApp, QR kod ile mesaj taşıma özelliği üzerine çalışıyor. Çok yakında test aşamsını bitirip uygulamaya geçmesini bütün kullanıcılar merakla bekliyor.



WhatsApp’ın Mesajları Taşıma özelliğini aktif edebilmek için ilk olarak uygulama içerisinden Ayarlar‘a giriş yapmanız gerekiyor. akabinde ise Sohbetler kısmına girin ve  oradan da Mesajları Taşı seçeneğini seçin.

Mesajları Taşı bölümünde, iletme aşaması için bir QR kod oluşturulacak. Bunu yeni telefonunuzun kamerası ile okuttuğunuz anda uygulama mağazasına yönlendirileceksiniz.  Buradan WhatsApp’ı indirin. Uygulamayı açtığınız zaman hesabınıza otomatik olarak giriş yapılacak ve tüm sohbetleriniz ekranıza gelecektir. Yeni özellik, Android 2.23.1.26 versiyonu ile beraber WhatsApp beta kullanıcılarına sunuldu. Önümüzdeki günlerde ise herkesin kullanımına açılacağı tahmin ediliyor. Ayrıca mesaj taşıma halen geliştirilme aşamasında olduğundan ötürü kullanımında bir takım değişiklikler olabilir.

Milyarlarca kişi merakla bekliyordu! Test aşamasına geçtiler

WhatsApp’ın yeni özelliğini kullanmak istiyorsanız, mesaj taşıma sırasında hatayla karşılaşabileceğinizi belirtmekte fayda var. Zira, bazı kullanıcılar sohbetlerin tam aktarılmadığını, bazıları da tüm mesajların silinip iletme işleminin tamamlanmadığını belirtiyor.

PUBG mobile hayranları duyduklarına inanamadı! O karakter çok yakında eklenecek

Bilgisayarınızda Windows 11 yüklü ise müjde! Artık o sorun çözüldü

 Steam bir rekor daha kırdı! Aynı anda 10 milyondan fazla kişi...


Geri Dön