13 / 05 / 2024

'Fiziki altın toplayın' diyen Ramazan Kurtoğlu'ndan korkutan açıklama geldi! Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

'Fiziki altın toplayın' diyen Ramazan Kurtoğlu'ndan korkutan açıklama geldi! Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu son zamanlarda rekor kıran altın fiyatlarına yönelik çok önemli açıklamalarda bulunarak ''Fiziki altın alın'' dedi. Eğer bunu yaptıysanız yandınız!



FİZİKİ ALTIN ALIN!

Kurtoğlu sınırlı para sisteminin getirilmesinin zorunlu olduğunu ve doların küresel rezerv para birimi olmaktan çıkması ABD için bir savaştan daha tehlikeli durum olarak ortada durduğunu açıkladı.

Tüm bunlardan dolayı da doların ortadan kaldırılma süreci bir savaş sebebi olduğunu belirten Kurtoğlu '' Fiziki altın alın'' dedi. 

Ramazan Kurtoğlu Avuç içi toprağınız varsa ekin. Demin dediğim gibi fiziki altın alın, tahviller yumuşak karındır. Bu yüzden fiziki altın önemlidir. Bankalardaki altının maalesef bir karşılığı yok. diyerek yatırımcıları uyardı.

 Fiziki altın toplayın diyen Ramazan Kurtoğlu ndan korkutan açıklama geldi! Eğer bunu yaptıysanız yandınız! 

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar son dakika altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda ''bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira oldu? Çeyrek altın ve yarım altın kaç lira?'' soruları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. 

Gram altın fiyatı bugün 1375 lira, çeyrek altın fiyatı 2268 lira, yarım altın fiyatı 4521 lira, tam altın fiyatı ise 9084 liradan işlem görüyor. 

Gram altın 60 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! İslam Memiş son kez açıkladı! Görmeyen duymayan kalmasın!

Altında sert rüzgar! Fırladı! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç TL? 2 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Geri Dön