03 / 05 / 2024

Flaş ikramiye açıklaması! Tarih belli oldu! Tam 40 bin TL verilecek

Flaş ikramiye açıklaması! Tarih belli oldu! Tam 40 bin TL verilecek

Türk Hava Yolları’ndan çalışanlarına müjde geldi! THY, iştirak şirketlerinde çalışan şeflere 40 bin TL, diğer görevlerde çalışanlara 30 bin TL ikramiye verileceğini açıkladı.



TÜRK HAVA YOLLARI KABİN MEMURU ALIM ŞARTLARI NELER?

Söz konusu ilana 1 Ocak 1984 ile 31 Aralık 2002 arasında doğmuş Türkiye Cumhuriyeti (T.C) vatandaşı adaylar, kabin memurluğu için başvuru yapabilecek.

THY misafirlerini gökyüzünde karşılayacak adayların,

Güler yüzlü,

İletişim becerisi yüksek,

Ekip çalışmasına yatkın,

Dinamik kişiler olması bekleniyor.

İlanın, yeterli başvuru sayısına ulaşıldığında yayından kaldırılması planlanıyor.

Uluslararası havayolu şirketlerinin binlerce çalışan personelinin işine son verdiği dönemde çalışan kaynağını koruyan bayrak taşıyıcı THY, bu birlik sayesinde salgının olumsuz etkilerini olabilecek en kısa sürede atlatmayı başardı.

Flaş ikramiye açıklaması! Tarih belli oldu! Tam 40 bin TL verilecek

Halihazırda 13 bine yakın kabin memuruyla operasyonlarını icra eden şirket, ekibine yeni katılacak adaylara, dünyanın dört bir yanındaki eşsiz güzellikleri keşfetme, özel sağlık sigortası, kendilerine ve aile üyelerine indirimli seyahat imkanı gibi ek ayrıcalıklar sunuyor.

6 soruda TOKİ Elazığ Sosyal Konut Projesi 2022! Elazığ ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

6 soruda TOKİ Nevşehir Sosyal Konut Projesi 2022! Nevşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

6 soruda TOKİ Kırıkkale Sosyal Konut Projesi 2022! Kırıkkale ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön