04 / 05 / 2024

Flatofis Çarşı'da ücretsiz etkinlikler başlıyor!

Flatofis Çarşı'da ücretsiz etkinlikler başlıyor!

Flatofis Çarşı'da yediden yetmişe herkesin eğleneceği "Neşeli Günler" başlıyor



Etkinlikler kapsamında çocuklar için tiyatro gösterilerinden, bilim şenliğine, karaokeden, pandomime, dans gösterilerine, yüz boyamadan, sosis balona; büyükler için farklı türlerde konserlere kadar her şey 6 hafta boyunca Çarşamba'dan Pazara 5 gün süresince ücretsiz yer alacak. Ayrıca sürpriz aktiviteler de Çarşı ziyaretçileri için olacak.   

Flatofis Çarşı, Aralık ve Ocak aylarında panayırı andıracak bir etkinliğe imza atıyor. Ziyaretçiler Neşeli Günler adı verilen etkinlikle 6 hafta boyunca hafta içi Çarşamba gününden başlayıp Pazar gününe kadar tam 5 gün boyunca devam edecek etkinliklerle hoşça vakit geçirecekler.

Çocuklar İçin Ücretsiz Tiyatro Gösterisi

Neşeli Günler kapsamında yer alacak ücretsiz çocuk tiyatrosu perdelerini "Prensesin Tuz Kadar Sevgisi" isimli oyunla aralayacak. İki perdelik müzikli komedi oyununda insan hayatında önemsizmiş gibi gözüken ama önem taşıyan şeyler anlatılacak. Çocuklar için ücretsiz tiyatro 26 Aralık Cumartesi saat 14:00'da başlayacak.

Oyun Hakkında: Kral kızına kendisini ne kadar sevdiğini sorar kızı  da tuz kadar sevdiğini söyler. Bu cevaba kızan kral vezirini çağırır. Al bu kızı götür ve öldür bundan sonra böyle bir kızım yok der. Vezir kızı bağışlar ve kız oradan ayrılır, bir çobanla evlenir kral ülke gezilerinin birinde kızın olduğu köyü ziyaret eder ve kızın evinde kalır kral yemek yemek ister kızı da tuzsuz bir yemek yapar ve öykü bu şekilde devam eder...

Büyükler İçin Ücretsiz Cuma Konserleri

Haftanın iş  yorgunluğunu ve stresini konserlerle atmak isteyenler için Her hafta Cuma "Neşeli Günler Cuma Konserleri" yer alacak. Konserler herkese ücretsiz olarak açık olacak. İlk hafta yer alacak konserin konsepti ise pop olacak. Cuma konserleri 25 Aralık tarihinde saat 20:00'da başlayacak.  


Geri Dön