16 / 05 / 2024

Flatofis'de 'Neşeli Günler' başladı!

Flatofis'de 'Neşeli Günler' başladı!

Flatofis Çarşı'da yediden yetmişe herkesin eğleneceği "Neşeli Günler" başladı



Neşeli Günler'de 30 Aralık - 3 Ocak 2009 tarihleri arasında, nintendo wii,surf snowboard,ege zeybek dans gösterisi, sosis baloncu palyaço, yüz boyamacı yer alacak. 

Tüm dünyada oyun oynama alışkanlığını değiştiren, hareket algılayıcı kumanda ile oyun oynanmasına olanak sağlayan wii tutkusu Flatofis Çarşı'da turnuvaya dönüşecek.

Kar yağmadan snowboard yapmayı öğrenmek isteyenler için surfsnowboard similasyonu Flatofis Çarşı'da yer alacak. Flatofis ziyaretçileri kendilerini kar pistinde hissedecek. Dans gösterilerinin bu haftaki performansı ise Ege Zeybek olacak. Çarşamba gününden başlayarak Pazar gününe kadar sosis baloncu palyaço ve yüz boyamacı gün boyunca Flatofis'te çocuklar için yer alacak.

Ücretsiz Çocuk Tiyatrosunda Bu Hafta (Kral Obur Olursa Kedi Konuşursa)

"Neşeli Günler Ücretsiz Çocuk Tiyatrosu'nda" bu hafta "Kral Obur Olursa Kedi Konuşursa" isimli oyun yer alacak.  İki perdelik çizmeli kedi hikayesinden yola çıkarak kurgulanmış müzikli oyun, çocuklar için 2 Ocak Cumartesi saat 15:00'da başlayacak.

KRAL OBUR OLURSA KEDİ  KONUŞURSA OYUNU HAKKINDA

Oyunumuz iki perdelik müzikli -komedi versiyonu ile çizmeli kedi hikayesinden yola çıkarak kurgulanmış bir oyundur. Oyun dört karakterden oluşmaktadır. Kral, prenses, Kedi ve değirmencinin oğlu Karatay arasında geçer.oyun 45 dk sürmektedir.Ölen değirmenci, oğluna değirmen ve yaşlı bir kedi dışında başka bir miras  bırakmamıştır.Bu olumsuzluklara rağmen kralın kızı ile akıllı kedi sayesinde evlenmesinin hikayesidir.( Tüm olumsuzluklara rağmen aklın önemini anlatır oyun)

 


Geri Dön