22 / 07 / 2024

Flatofis\'de Neşeli Günler başladı

Flatofis\'de Neşeli Günler başladı

Flatofis Çarşı'da yediden yetmişe herkesin eğleneceği "Neşeli Günler" başladı

Atilla Yeşilada konut satışlarını değerlendirdi: Bunlar daha iyi günler! Seneye hiç satıcı bulunamayacak!

TÜİK tarafından Aralık 2023 konut satış istatistikleri açıklandı. Söz konusu ayda 138 bin 577 adet konut satılarak yüzde 33,4 düşüş yaşandı. Ekonomist Atilla Yeşilada açıklanan rakamları değerlendirerek, ''Bunlar daha iyi günler'' dedi. İşte o değerlendirme...

Dr. Fatih Işık kimdir? Hangi işletmelerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Dr. Fatih Işık, lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimini hangi okulda tamamladı? Çalışma hayatına nerede başladı? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı? Şu an Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor? İşte Dr. Fatih Işık ile ilgili merak edilenler...

İş Bankası'ndan babalar gününe özel kampanya! Kampanya sonu toplam 150 TL hediye edilecek

Babalar Günü’ne son günler kala bu kez de özel kampanya İş Bankası’ndan geldi. Resmi internet yapılan açıklama detaylarına göre 150 TL Maxipuan verilecek. Kampanyaya katılım belirli şartlarda ve sürelerde geçerli olacağı için bu bilgilerin edinilmesi gerekiyor.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 23 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Çin'de talep endişeleri devam ediyor. Demir cevheri vadeli işlemleri gerilerken gözler bakır ve demir hurda fiyatlarına çevrildi.Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 23 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları ile birlikte rekora koşan gümüş fiyatları bugün de araştırılıyor. Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları.

Altına sert düşüş neden yaşandığı ortaya çıktı, önümüzdeki günler için çok önemli uyarı geldi!

Dün müthiş bir sıçrama yaparak 1.185 lira seviyelerini gören gram altın, akşam saatlerinde gelen haberlerle adeta çakıldı. Peki bu düşüş neden yaşandı, uzmanlar önümüzdeki günler için bu değerli madende nasıl bir seyir bekliyor? İşte yanıtlar…

Son dakika altın bilezik fiyatları! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? Güncel altın bilezik fiyatları

Yıl sonuna sayılı günler kala, güncel altın fiyatları araştırılmaya devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde güncel altın bilezik fiyatları yoğun bir şekilde araştırılmaya devam ediyor. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 22 Aralık 2022 altın bilezik kaç TL?

Doları olanlar bu üç güne aman dikkat! Duyanın da görenin de resmen eli ayağı titredi! Hemen siz de bir bakın!

Doları olanlar bu üç güne aman dikkat... Bu haberi duyanın da görenin de resmen eli ayağı titredi! Hemen siz de bir bakın...

Hurda fiyatları bugün ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira oldu? 9 Aralık 2022 hurda fiyatları

Hurda fiyatları belirli faktörlerin etkisi ile sürekli değişmekte. Hurda fiyatları genel olarak arz ve talep dengesine göre değişiyor. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira oldu? 9 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları ne olur? Son dakika gümüş yorum

Gümüş fiyatları dün doların değer kaybetmesi ile yükselişe geçti. 12,20 TL seviyelerine kadar yükselen gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüşün onsu kaç dolar oldu? İşte 27 Ekim 2022 gümüş fiyatları.

Rossmann ‘Kırmızı Günler’ kampanyası başlıyor! Yüzde 50’ye varan indirim.. Rossmann 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Alman kişisel bakım marketi Rossmann ‘Kırmızı Günler’ kampanyasıyla pek çok kategoride yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunuyor. Peki ‘Kırmızı Günler’de hangi ürünler indirimde? İşte Rossmann 20 Ekim 2022 fiyat listesi..

Gıda fiyatları düşüyor mu? Gıda Fiyat Endeksi Eylül'de ne oldu? 

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), küresel gıda fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Peki gıda fiyatları düşüyor mu? Gıda Fiyat Endeksi Eylül'de ne oldu?

Powell’ın açıklamarı sonrası çarpıcı analiz: “Türkiye ekonomisini zor günler bekliyor”

Bugün yayınlanan bir analizde, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu bazı ülkeleri, Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası’nın (FED) yüksek faiz politikası karşısında zor günler beklediği belirtildi.

Flatofis\'de Neşeli Günler başladı Haberi

Flatofis\'de Neşeli Günler başladı

Neşeli Günler'de 30 Aralık - 3 Ocak 2009 tarihleri arasında, nintendo wii,surf snowboard,ege zeybek dans gösterisi, sosis baloncu palyaço, yüz boyamacı yer alacak. 

Tüm dünyada oyun oynama alışkanlığını değiştiren, hareket algılayıcı kumanda ile oyun oynanmasına olanak sağlayan wii tutkusu Flatofis Çarşı'da turnuvaya dönüşecek.

Kar yağmadan snowboard yapmayı öğrenmek isteyenler için surfsnowboard similasyonu Flatofis Çarşı'da yer alacak. Flatofis ziyaretçileri kendilerini kar pistinde hissedecek. Dans gösterilerinin bu haftaki performansı ise Ege Zeybek olacak. Çarşamba gününden başlayarak Pazar gününe kadar sosis baloncu palyaço ve yüz boyamacı gün boyunca Flatofis'te çocuklar için yer alacak.

Ücretsiz Çocuk Tiyatrosunda Bu Hafta (Kral Obur Olursa Kedi Konuşursa)

"Neşeli Günler Ücretsiz Çocuk Tiyatrosu'nda" bu hafta "Kral Obur Olursa Kedi Konuşursa" isimli oyun yer alacak.  İki perdelik çizmeli kedi hikayesinden yola...