28 / 04 / 2024

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 23 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 23 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Çin'de talep endişeleri devam ediyor. Demir cevheri vadeli işlemleri gerilerken gözler bakır ve demir hurda fiyatlarına çevrildi.Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 23 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.



Demir cevheri fiyatları, Çin'de devam eden talep endişlerinin etkisiyle gerilemeye devam ediyor. Yurt içi piyasalarda demir fiyatları da düşüşe geçerken gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurdanın güncel fiyat listesi merak ediliyor. Peki bugün hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu?

BAKIR FİYATLARI TOPARLANMAYA ÇALIŞIYOR!

Haftanın ikinci işlem gününde  bakır, son seanslarda sert kayıplar kaydettikten sonra istikrar kazanarak toparlanmaya çalışıyor. 

Endüstriyel metaller içinde bakır fiyatları, Pazartesi günü hafif yükseliş kaydetti fakat borç tavanına ilişkin belirsizlik ve küresel durgunluk korkularının son seanslarda ağır basması nedeniyle yedi ayın en düşük seviyesine yakın işlem görüyor. Bakır yüzde 0,1 artışla 3,6822 dolara yükseldi.

Tüm bu gelişmeler sonrasında hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyat listesi ne oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 23 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

 


Geri Dön