29 / 04 / 2024

Hurda fiyatları uçtu! Güncel hurda fiyatları ne kadar? 17 Haziran bakır ve demir hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları uçtu! Güncel hurda fiyatları ne kadar? 17 Haziran bakır ve demir hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına son gelen zamlardan sonra hurda fiyatları adeta uçtu. Hurda işi yapanlar ve sektör temsilcileri güncel hurda fiyat listesini araştırıyor. Güncel hurda fiyatları ne kadar? 17 Haziran bakır ve dmeir hurda fiyat listesi.



Hurda fiyatlarına geçtiğimiz hafta peş peşe zam haberleri geldi. Dolar kurunun 23,68 TL'ye yükselmesi ile hurda piyasasında büyük hareketlilik yaşandı. Doların yükselmesi ile bakır ve demir fiyatları da artarken, hurda fiyatları adeta uçtu. Hurda fiyatlarına bu hafta peş peşe zam geldi. Peki hurda fiyatları bugün ne kadar oldu?

BAKIR VE DEMİR CEVHERİ FİYATLARI YÜKSELDİ!

Bakır fiyatları Cuma günü durağan seyretti fakat Çin'in ekonomik büyümeyi desteklemek için faiz oranlarını daha da düşürmeye başlamasının ardından piyasaların, ülkedeki talep toparlanmasına güvenmesiyle, yaklaşık üç ayın en iyi haftasını geçirdi.

Demir cevheri vadeli işlemleri de Çin'de iyileşen ekonomik koşulların ülkenin kaynak ithalatındaki iştahını artıracağına yönelik beklentirle yükselişe geçti. 

Peki hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 17 Haziran 2023 hurda fiyat listesi...


Geri Dön