28 / 04 / 2024

İş Bankası'ndan babalar gününe özel kampanya! Kampanya sonu toplam 150 TL hediye edilecek

İş Bankası'ndan babalar gününe özel kampanya! Kampanya sonu toplam 150 TL hediye edilecek

Babalar Günü’ne son günler kala bu kez de özel kampanya İş Bankası’ndan geldi. Resmi internet yapılan açıklama detaylarına göre 150 TL Maxipuan verilecek. Kampanyaya katılım belirli şartlarda ve sürelerde geçerli olacağı için bu bilgilerin edinilmesi gerekiyor.



Babalar Günü yaklaşırken hediye almak isteyenler banka ve belirli satış noktalarındaki kampanyaları yakından takip etmeye başladı. Birçok bankanın bugüne özel kampanya sunması kaçınılmaz oldu. İş Bankası da bu bankalardan biri olarak 10 Haziran'dan 18 Haziran'a kadar bir kampanya düzenledi. Bu tarihler içerisinde ve kampanya kapsamında alışveriş yapacak kişilere özel 150 TL Maxipuan verilecek Yapılacak alışveriş belirli bir tutarda olup seçili kategorilerdeki ürünleri içermektedir. İşte İş Bankası’ndan Maxipuan alma ve kampanyaya katılım koşulları hakkındaki tüm detaylar haberimizde… 

İş Bankası’ndan Babalar Günü’ne özel 150 TL Maxipuan kampanyası

İş Bankası tarafından açıklanan bilgiye göre Maxipuan kazanmak için İşcep veya Maximum Mobil araçları kullanılacak. Bu araçlar üzerinden Maximum anlaşmalı iş yerlerinden yapılacak bazı alışveriş kategorilerinde belirli miktarda puan kazanılacak. Bu alışveriş kategorileri arasında giyim aksesuarları, ayakkabı, giyim, kırtasiye, kozmetik, optik ve seçili elektronik ürünleri yer almaktadır. Anlaşmalı olan iş yerlerinden bu seçili kategori ve ürünlerde yapılacak olan tek seferlik 500 TL ve üzeri alışverişlerde başta 30 TL ve sonrasında 150 TL Maxipuan kazanma şansı yakalanacak. Bu kampanya 10 Haziran ve 18 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön