02 / 05 / 2024

Flats Plus Konutları'nda son daire! 585 bin TL'ye +1 çatı dubleks!

Flats Plus Konutları'nda son daire! 585 bin TL'ye +1 çatı dubleks!

Plus Flats 'te konutların kullanım alanları brüt 53 ile 250 metrekare arasında değişiyor. Proje kapsamında satışı devam eden konutun alanı 150 metrekare. Fiyatı ise 585 bin TL. 3+1 çatı dubleks olan konutun ödemesi için kredi kullanılabiliniyor



Sarıyer 'de hayata geçirilen Plus Flats Konut Projesi'nde satışı devam eden bir konut bulunuyor. LEED   sertifikalı Plus Flats, 1174 metrekare arsa ve 5 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip.

Kerem Yıldız, Gökhan Beydoğan ve Enis Cevahircioğlu ismindeki 3 yakın arkadaşın kurduğu Mika İnşaat tarafından geliştirilen Plus Flats 'te konutların kullanım alanları brüt 53 ile 250 metrekare arasında değişiyor. Proje kapsamında satışı devam eden konutun alanı 150 metrekare. Fiyatı ise 585 bin TL. 3+1 çatı dubleks olan konutun ödemesi için kredi kullanılabiliniyor.

Mika İnşaat 'ın   gerçekleştirdiği proje Sarıyer 'de konutlar hemen teslim ediliyor. Plus Flats 'de yağmur suyunu depolayarak bahçe sulamasında kullanan akıllı   sisitemler gerçekleştirildi.

Bina öte yandan çatısındaki fotovoltaik paneller sayesinde ortak alanların elektrik ihtiyacını güneşten elde ediyor.   Su ve elektrik sarfiyatını azaltmak için düşünülmüş tasarruflu rezervuar ve armatürlerden, düşük güçlü ve florasan ampül mantığında çalışan aydınlatma armatürlerine   kadar enerji tasarrufunu öne çıkaran bir malzeme kullanımı tercih edildi

Yerden ısıtmalı sistemleri ve yoğuşmalı kombi sistemleri  kullanıldığı projede    yüzde 50 enerji tasarrufu sağlayan asansörlere kadar onlarca akıllı çözüm projeyle farklı bir yaşam alanı   kuruldu.

www.plusflats.com

0216 346 86 48


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön