28 / 04 / 2024

Flex Office'te satışların yüzde 60'ı tamamlandı!

 Flex Office'te satışların yüzde 60'ı tamamlandı!

Dumankaya İnşaat, Bahçeşehir’de gerçekleştireceği projesi ‘Flex Office Bahçeşehir’de lansmandan önce satışların yüzde 60’ını tamamladı. Projedeki ofislerde ‘kirala-kazan’, çalış-kazan’ ve ‘otur-kazan’ sistemi var.



Dumankaya İnşaat, Bahçeşehir’de gerçekleştireceği projesi ‘Flex Office Bahçeşehir’de lansmandan önce satışların yüzde 60’ını tamamladı. 100 milyon lira yatırım değeri ile hayata geçirilen projenin 32 katlı gökdelende bulunan 321 üniteden oluşacağı belirtildi. Projede lansman dönemine özel olarak fiyatlar 119 bin liradan başlarken, metrekare fiyatlarının 2 bin 750 liradan başladığı açıklandı. 

 

50 ofisi tek firma aldı

 

160 adet ofisin satıldığı  projede 50 ofis ise yabancı kurumsal bir firma tarafından tek seferde alındı. Ev ofis konseptiyle tüketicilerin yeni nesil ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını anlatan  Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ‘Flex Office Bahçeşehir’ sadece mimari yönüyle home ofis konsepti değil, aynı zamanda sekretarya hizmetlerinden ofis mobilyalarına, ayrıcalıklı danışmanlık hizmetlerinden farklı amaçlara göre dizayn edilmiş toplantı odalarına kadar amaca uygun tasarlanmış bir proje. Flex Office Bahçeşehir’in de bölgedeki ihtiyaçlar gözönüne alındığında, yatırımcıları için eşsiz yatırım fırsatları oluşturacağını düşünüyoruz” diye konuştu. Ofislerde ‘kirala-kazan’, ‘çalış-kazan’, ‘otur-kazan’ sistemlerini uyguladıklarını anlatan  Dumankaya İnşaat Genel Müdürü Abdullah Yazıcı ise bu şekilde on yılda, projeden alınan ofisin kendini amorti edeceğine dikkat çekti.



Star 


Geri Dön