02 / 05 / 2024

FLO 20 yeni mağaza açacak!

FLO 20 yeni mağaza açacak!

Ziylan Grup'nun ayakkabı mağazacılığı şirketi FLO, 2010 yılında Türkiye genelinde 20 yeni mağaza açacağını bildirdi.



FLO'dan yapılan yazılı açıklamada, şirketin, 2009 yılında krize rağmen yatırımlarını sürdürdüğü belirtilerek, Türkiye'deki 59. mağazanın Isparta IYAŞ Park Alışveriş Merkezinde hizmete girdiği hatırlatıldı.

Açıklamada, FLO'nun şubat ve mart aylarında 3 yeni mağaza daha açacağı duyuruldu. Bu mağazalar, 5 Şubat'ta Pendik Pendorya AVM'de, 12 Şubat'ta  Ankara  KentPark AVM'de ve mart ayının ilk haftasında Airport AVM'de hizmete girecek.

Türkiye'de ayakkabı marketi sistemini yaygınlaştırmayı hedeflediklerini belirten FLO Yönetim Kurulu Üyesi FLO Yönetim Kurulu Üyesi  yaptığı değerlendirmede, 2010 yılında Türkiye genelinde 20 yeni mağaza daha açacaklarını, amaçlarının, kaliteli ve moda ayakkabıları uygun fiyat avantajı ile tüketiciye sunmak olduğunu vurguladı.

Fuat Akça, 2010 yılı hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini ifade ederek, geçen yıl yaptıkları kampanyalarla ve mağaza açılışlarıyla fark yaratmayı başardıklarını belirtti.
AA

-KONUYLA İLGİLİ BASINDA ÇIKAN DİĞER HABERLER-

Marketi büyütecek 20 yeni mağaza açacak

Ziylan Grup'nun ayakkabı mağazacılığı şirketi FLO, 2010'da Türkiye genelinde 20 yeni mağaza açacağını bildirdi. Yapılan açıklamada, şirketin yaşanan krize rağmen yatırımlarını sürdürdüğü belirtilerek, Türkiye'deki 59'uncu mağazanın Isparta IYAŞ Park Alışveriş Merkezi'nde hizmete girdiği hatırlatıldı. Açıklamada, FLO'nun şubat ve mart aylarında 3 yeni mağaza daha açacağı duyuruldu. Türkiye'de ayakkabı marketi sistemini yaygınlaştırmayı hedeflediklerini belirten FLO Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Akça, 2010'da Türkiye genelinde 20 yeni mağaza daha açacaklarını, amaçlarının, kaliteli ve moda ayakkabıları uygun fiyat avantajı ile tüketiciye sunmak olduğunu vurguladı.
Sabah
 


Geri Dön