28 / 04 / 2024

Flora Ataşehir STC 'de metrekaresi 12 bin dolara: Son 15 ünite!

Flora Ataşehir STC 'de metrekaresi 12 bin dolara: Son 15 ünite!

Firma: STC İnşaat

Proje: Flora Residence

Son olarak kalan 15 ticari birimin satış sürecinin devam ettiği Flora Suite Office projesinin ticari alanlarında metrekare birim fiyatı 12 bin dolardan başlıyor. Projenin teslimleri hemen yapılıyor...




Tek blok halinde 34 kattan meydana gelecek şekilde tasarlanan Ataşehir Flora Suites Office projesi  STC İnşaat  tarafından hayata geçirildi. Ataşehir’de yükselen  Flora Residence  projesi 76 bin metrekare inşaat alanı üzerine yayılıyor. Projenin ilk 9 katında ofisler, diğer katlarında ise daireler yer alıyor. 


1+1 ve 2+1 tipinde konutlar, ofis birimleri ve ayrıca mağazaların yer aldığı Ataşehir Flora Suites 'in daireleri, metrekaresi 4 bin 750 dolardan başlayan fiyatlar satılıyor. Projedeki dairelerin alanları 90 metrekareden başlıyor, 145 metrekareye kadar yükseliyor.


Flora Suite Office'de yer alan 30 adet ticari birimden kalan 15 tanesinin satış süreci halen devam ediyor. Projede 12 bin dolar+KDV’den başlayan metrekare birim fiyatı ile satılan mağazaların alan büyüklüğü minimum 33 metrekare. 


Flora Ataşehir STC de metrekaresi 12 bin dolara: Son 15 ünite!


600 metrekareye kadar mağaza bulmanın mümkün olduğu Ataşehir Flora ‘da tutarın yarısı peşinat olarak ödendiği takdirde kalan yarısı için banka kredisi kullanılabiliyor. Aynı zamanda firma bünyesinde ödeme imkanının sunulduğu projede tutarın yüzde 30'u peşinat olarak ödendikten sonra kalan tutar 36 aya kadar faizsiz bir şekilde vadelendirilebiliyor.


Catering, depo, arşiv, güvenlik, havuz, araç kiralama, çamaşırhane, fitness center, kargo, kurye ve otopark gibi olanakların yer aldığı projenin teslimatları hemen yapılıyor.



0216 574 89 66

http://www.floraoffice.com

Gülay ODABAŞI 


projeye sor



Geri Dön