27 / 04 / 2024

Florya Ekşinar Konakları ne zaman teslim?

Florya Ekşinar Konakları ne zaman teslim?

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Proje: Florya Ekşinar Konakları

Florya Ekşinar Konakları ne zaman teslim sorusu Ağustos 2013 olarak cevap buluyor. Ekşinar Konakları'nda önümüzdeki Ramazan Bayramı sonrasında teslimler başlıyor. Florya Ekşinar Konakları ödemeleri banka kredisi ile 60 ay sıfır faiz olarak yapılıyor...




İstanbul Avrupa yakasında Florya'da hayata geçirilen Ekşinar Konakları projesi  Eroğlu Gayrimenkul  tarafından inşa ediliyor.  Florya Ekşinar Konakları  ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.


Florya Ekşinar Konakları projesinde 1+1 dairelerden 7+2 daire tiplerine kadar alternatif sunuluyor. Ekşinar Konakları projesinde konutlar 76,55 metrekare ile  462,92 metrekare arasında değişen büyüklükte tasarlandı.


230 adet dairenin yer aldığı Florya Ekşinar Konakları projesinde 73 adet home ofis, 5 adet ticari birim mevcut. Ekşinar Konakları ödeme planı kapsamında banka kredisi ile 60 aya kadar sıfır faiz seçeneği sunuluyor.


Florya Ekşinar Konakları ne zaman teslim?


Florya Ekşinar Konakları ne zaman teslim?


Florya Ekşinar Konakları ne zaman teslim sorusu 2013 Ağustos ayı olarak cevaplandırılıyor. Ekşinar Konakları teslimleri Ağustos'ta Ramazan Bayramı sonrasında yapılıyor. Eroğlu Ekşinar Konakları fiyatları metrekare bazında 8 bin liradan başlıyor. 


93 bin 796 metrekare inşaat alanına sahip olan Ekşinar Konakları Florya projesi 8 katlı 6 blok olarak inşa ediliyor. Ekşinar Konakları'nda çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, aerobik salonu, spor alanları, güneşlenme terasları, Türk hamamı, fitness merkezi, cafe ve restoranlar yer alıyor.


Florya Ekşinar Konakları satış ofisi!

Florya Ekşinar Konakları adres : Florya Şenlik Mah. Ekşinar Sok. No:48 Florya / İstanbul


Florya Ekşinar Konakları iletişim

Telefon: 0212 652 32 32

Web adresi: www.floryaeksinarkonaklari.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön