27 / 04 / 2024

Florya Ekşinar Konakları teslim tarihi!

Florya Ekşinar Konakları teslim tarihi!

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Proje: Florya Ekşinar Konakları

Eroğlu Gayrimenkul projesi olarak yükselen Florya Ekşinar Konakları teslim tarihi hakkında bilgi almak için haberimizden yararlanabilirsiniz...



Satış sürecine devam edilen Ekşinar Konakları, İstanbul Avrupa yakası Florya'da inşa ediliyor. Florya Ekşinar Konakları teslim tarihi bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.


Toplam 230 adet konut, 73 adet home ofis ve 5 mağazadan oluşan Ekşinar Konakları projesi,  Eroğlu Gayrimenkul  imzasıyla yaşama geçiriliyor.  Florya Ekşinar Konakları  teslim tarihi için haberimizi okumanız yeterli.


Konutların 1 oda 1 salondan 7 oda 2 salona kadar yükseldiği Florya Ekşinar Konakları, toplam 93 bin 796 metrekare alana sahip. Florya Ekşinar Konakları teslim tarihi bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.


Florya Ekşinar Konakları teslim tarihi!


Konutların 76 metrekare ile 273 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu Ekşinar Konakları Florya, 8 bloktan oluşuyor. Florya Ekşinar Konakları teslim tarihi bilgisine haberimizin içerisinde yer veriliyor.


Blokların 8 katlı olarak dizayn edildiği Ekşinar Evleri'nde satılık konut fiyatları hakkında bilgi almak için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Florya Ekşinar Konakları teslim tarihi hemen teslim olarak belirlendi.


Telefon: 0212 592 15 80

Web adresi: www.floryaeksinarkonaklari.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön