02 / 05 / 2024

ekşinar konakları ulaşım

ekşinar konakları ulaşım

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve 6 bloktan meydana gelen Ekşinar Konakları Avrupa yakası Florya'da yükseliyor. Eroğlu Gayrimenkul Ekşinar konakları fiyat listesi için haberimizi okuyabilirsiniz..

Eroğlu Gayrimenkul Ekşinar Konakları iletişim!

Eroğlu Gayrimenkul Ekşinar Konakları iletişim için 0212 652 32 32 numaralı telefonu arayarak satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Ekşinar Konakları fiyatları 580 bin liradan başlıyor...

Ekşinar Konakları teslim tarihi!

Eroğlu Gayrimenkul 'ün çalışması sonucu yükselen Ekşinar Konakları teslim tarihi bilgisi dahilinde konut teslimatları hemen gerçekleştiriliyor. Ekşinar Konakları 'nın metrekare fiyatı 8 bin liradan başlıyor...

Ekşinar Konakları örnek daire!

Ekşinar Konakları örnek daire görselleri, daire fiyatları ve ödeme planı bilgisinin ayrıntılarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Eroğlu Gayrimenkul Florya Ekşinar Konakları projesinde yer alan daireler hemen teslime ediliyor...

Florya Ekşinar Konakları teslim tarihi!

Eroğlu Gayrimenkul projesi olarak yükselen Florya Ekşinar Konakları teslim tarihi hakkında bilgi almak için haberimizden yararlanabilirsiniz...

İstanbul'da yarın toplu ulaşım ücretsiz mi olacak? 

İstanbul'da okulların 11 Eylül Pazartesi günü açılması için hazırlıklar tamamlandı. İstanbul trafiği, şehir içi kameralar aracılığıyla anlık olarak takip edilecek. İETT, her gün 1.636 ek sefer düzenleyecek. Toplu ulaşım ücretsiz olacak. İşte detaylar...

İstanbullulara toplu ulaşım şoku! Otobüs, metrobüs metrolar duracak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşımın durabileceği uyarısı yapıyor. Sebebi, geçtiğimiz gün sunulan ancak reddedilen ek zam teklifi…

ÇamlıYaka Konakları'na ulaşım dopingi!

ÇamlıYaka Konakları projesi, tüm etapları tamamlanarak hizmete açılan Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy Metro Hattı ile birlikte kolay ulaşım ve erişilebilirlik sunan alternatiflerine bir yenisini daha ekledi.

Manisa Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na ek bina!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının çalışmalarında daha kaliteli, hızlı ve kesintisiz hizmet verebilmesi için mevcut hizmet binasının yan tarafına yeni bir ek bina yapılıyor.

Ankara'da şehir hastanelerine ulaşım için 700 milyon yatırım!

Başkan Melih Gökçek, Başkent’te açılacak olan şehir hastanelerine rahat ulaşım sağlanabilmesi için 700 milyon TL’lik yatırım yapacaklarını açıkladı.

Ankara'da ulaşım projeleri tam gaz devam ediyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, gençlerle buluşuyor, Ankara'yı tartışıyor programının ikinci gününde Başkent'te ulaşım ve trafik düzeni konuları ele alındı.

AUAP 2038 Ana ulaşım planı ne zaman yapılacak?

Gökçek'in ATO' konferans salonunda yapılan 2016 yılı ve sonrası ANKARA proje sunumlarını değerlendiren Şehir Plancısı akademisyen Tahir Çalgüner; Ulaşım projelerini kısmen dinledik ancak "Ana ulaşım planından" haber yok dedi.

Beylikdüzü Denizİstanbul ulaşım!

Beylikdüzü Denizİstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Projenin Mercan Konakları etabında 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım!

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı projede daire alanları 127 metrekareden başlıyor. Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım!

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 gibi tiplerle tasarlandığı proje toplam 4 bin 500 konuttan oluşuyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım bilgisi Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Gaziemir 232 Flora ulaşım!

4 blok şeklinde yükselecek olan projede 2+1 dairelerin alanları 105 metrekareden başlıyor. Gaziemir 232 Flora ulaşım bilgisi kapsamında Çiçek Park Rezidans 'ın karşısında inşa edilecek.

Ekşioğlu Velvet Towers ulaşım!

Ekşioğlu Velvet Towers ulaşım bilgilerine göre proje; İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de yükselecek. 3 bloktan meydana gelen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Karasu Ekşioğlu City ulaşım!

Karasu Ekşioğlu City ulaşım bilgileri kapsamında proje Sakarya İl'i Karasu İlçe' sinde ormanın bittiği yerde, Sakarya Nehri’nin Karadeniz’le buluştuğu noktada yer alıyor. Projede toplam 400 adet daire bulunuyor.

ekşinar konakları ulaşım Haberi

ekşinar konakları ulaşım

Ekşinar Konakları Florya  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 2 salon, 6 oda 2 salon ve 7 oda 1 salon konut alternatiflerine yer veriyor. Florya Ekşinar Konakları teslim tarihi bilgisine göre konut teslimleri hemen gerçekleşiyor.


Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla yükselen Ekşinar Konakları İstanbul Avrupa yakası Florya'da inşa ediliyor. 3 bin 796 metrekare inşaat alanına sahip olan Eroğlu Gayrimenkul Ekşinar Konakları 6 bloktan meydana geliyor.


Projede yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 580 bin liradan başlıyor. Florya Ekşinar Konakları ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksitlendirme imkanı bulunuyor. 


Eroğlu Gayrimenkul Ekşinar konakları fiyat listesi! 


Eroğlu Gayrimenkul Ekşinar konakları fiyat listesi şöyle;

1 oda 1 salon dairelerin fiyatı 580 bin TL'den,

2 oda 1...