03 / 10 / 2024

Ekşinar Konakları teslimleri

Ekşinar Konakları teslimleri

Florya Ekşinar Konakları ne zaman teslim sorusu Ağustos 2013 olarak cevap buluyor. Ekşinar Konakları'nda önümüzdeki Ramazan Bayramı sonrasında teslimler başlıyor. Florya Ekşinar Konakları ödemeleri banka kredisi ile 60 ay sıfır faiz olarak yapılıyor...

Tuzla Ekşioğlu Konakları 4 milyon 750 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Kanek İnşaat tarafından İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Ekşioğlu Konakları 4 milyon 750 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki Ekşioğlu Konakları'nda hangi tip konutlar var? Ekşioğlu Konakları nerede? İşte Ekşioğlu Konakları ile ilgili ayrıntılar...

Dedemin Konakları Villaları'nda 1. Etap teslimleri yapıldı!

Silivri'de hayata geçirdiği inşaat projeleriyle bölgede adını duyuran Home Yapı Mühendislik’in, Dedemin Konakları villalarının birinci etabı tamamlandı ve teslimleri gerçekleştirildi.

Validebağ Konakları teslimleri ne zaman?

Validebağ Konakları projesi İstanbul Altunizade'de inşa ediliyor. DAP Yapı imzasını taşıyan proje 5’er katlı toplam 319 konak ve 47 mağazadan meydana geliyor. 

Şehir Konakları teslimleri!

İstanbul Ümraniye'de Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Şehir Konakları projesinde fiyatlar 445 bin 500 TL'den başlıyor. Projede daire ve ticari alanlar bulunuyor...

Antalya Pamfilya Konakları ve Ekşioğlu Turan Sitesi'nde satılık 9 gayrimenkul!

Antalya 6.İcra Dairesi, Pamfilya Konakları'ndaki 4 daireyi ve Ekşioğlu Turan Sitesi'ndeki 5 dükkanı satışa çıkardı. İhalesi 3 Ekim Pazartesi günü yapılacak taşınmazların toplam satış bedeli 6 milyon 450 bin TL olarak belirlendi.

Bayramoğlu Es'Marin Konakları teslimleri!

Daire büyüklüklerinin 76 metrekareden başladığı projenin yüzde 65 'lik alan yeşile ayrılıyor. Proje toplam 8 bin 262 metrekare arsa alanına yayılıyor. Bayramoğlu Es'Marin Konakları teslimleri 2018 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Cihan Ekşioğlu Selen Vadi Konakları hakkında bilgi verdi!

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu, EKBA Holding'ten Selen Vadi Konakları'na kadar birçok konuda merak edilen soruları yanıtladı.

Cihan Ekşioğlu Selen Vadi Konakları'nı anlattı!

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu, EKBA Holding'ten Selen Vadi Konakları'na kadar birçok konuda Milliyet Emlak'ın sorularını yanıtladı.

Papatya Vadi Konakları teslimleri!

7 blok halinde yükselen proje satılık daire tipleri 2+1' den 4+1 dublekse kadar değişiyor. Papatya Vadi Konakları teslimleri 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Düzce Beylerbeyi Park Konakları teslimleri 2015'te!

Düzce'nin en hızlı gelişen bölgelerinden "Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu" üzerinde yükselen Beylerbeyi Park Konakları projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Ekşinar Konakları Florya Ofis Park!

Ekşinar Konakları Florya Ofis Park projesinin ödeme planına göre 30 ay vade farksız taksit yapılıyor. Eroğlu Gayrimenkul imzası ile yükselen projede teslimler hemen yapılıyor.

Florya Ofis Park ödeme planı!

Florya Ofis Park projesi, Florya Ekşinar Konakları projesinin ticari birimleri olarak satışa sunuluyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Florya Ofis Park ödeme planı...

Ekşinar Konakları'nda ofisler 535 bin liradan başlıyor!

Toplam 230 adet konut, 73 adet home ofis ve 5 adet dükkandan meydana gelen Florya Ekşinar Konakları projesinde ofislerin fiyatları 535 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Ekşinar Konakları teslimleri Haberi

Ekşinar Konakları teslimleri


İstanbul Avrupa yakasında Florya'da hayata geçirilen Ekşinar Konakları projesi Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Florya Ekşinar Konakları ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.


Florya Ekşinar Konakları projesinde 1+1 dairelerden 7+2 daire tiplerine kadar alternatif sunuluyor. Ekşinar Konakları projesinde konutlar 76,55 metrekare ile  462,92 metrekare arasında değişen büyüklükte tasarlandı.


230 adet dairenin yer aldığı Florya Ekşinar Konakları projesinde 73 adet home ofis, 5 adet ticari birim mevcut. Ekşinar Konakları ödeme planı kapsamında banka kredisi ile 60 aya kadar sıfır faiz seçeneği sunuluyor.


Florya Ekşinar Konakları ne zaman teslim?



Florya Ekşinar Konakları ne zaman teslim sorusu 2013 Ağustos ayı olarak cevaplandırılıyor. Ekşinar Konakları teslimleri Ağustos'ta Ramazan Bayramı sonrasında yapılıyor. Eroğlu Ekşinar Konakları fiyatları metrekare bazında 8 bin liradan başlıyor. 


93 bin 796 metrekare...