05 / 05 / 2024

Folkart Hills ve Folkart Blu Çeşme satışta!

Folkart Hills ve Folkart Blu Çeşme satışta!

Folkart Yapı, yeni Çeşme projeleriyle yatırımlarını sürdürüyor. Folkart Yapı ilçedeki ‘Folkart Blu’ ve ‘Folkart Hills’ projelerini satışa sundu. Projeler 2017 yılı yaz başı bitirilecek.



İzmir’de çok konuşulan projeleriyle, Türkiye’nin en büyük inşaat grubu olmaya aday Folkart Yapı, yeni Çeşme projeleriyle yatırımlarını sürdürüyor. Dün satışa sunulan, çok sayıda ilki bünyesinde barındıran, ‘Folkart Blu’ ve ‘Folkart Hills’ projeleri 250 milyon TL’lik yatırım değeri taşıyor. Projeler 2017 yılı yaz başı bitirilecek.


DENİZE SIFIR 330 BİN EURO’DAN BAŞLIYOR


İzmir’de büyük gayrimenkul yatırımlarıyla tanınan Folkart’ın yeni projeleri, Folkart Blu ve Folkart Hills, Çeşme Fenerburnu ve Paşalimanı’nda hayata geçiriliyor. ‘Folkart Paşalimanı Çeşme’ projesini 2012 yılında tamamlayan şirket, Çeşme’de yeni adımlar atmayı sürdürüyor. Denize sıfır konumda bulunan, Folkart Blu ve Folkart Hills projeleri, bünyesindeki ilklerle dikkat çekerken, dün gerçekleştirilen lansmanda, 330 Bin Euro’dan başlayan fiyatlar ile satışa sunuldu. Folkart Yapı, Çeşme projelerini ‘Denize Açılan Kapı’ söylemiyle sundu.



ÇEŞME TÜRKİYE’NİN ŞANSI


Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Çeşme’nin mükemmellikte buluşan, uluslararası geleceğe yönelebilecek yüksek değerinin, yeterince farkında olunamadığını söyledi. Çeşme gibi, çok farklı özellikleri bir araya toplayan örneklere, dünyada çok az rastlandığını belirten Sancak, Çeşme’nin dünya markası olma yolunda, bu nedenle  İzmir  ve Türkiye için büyük bir şans olduğunu öne sürdü. Sancak, Çeşme’yi “Güzellikleriyle zamana meydan okuyan, dünyayı etkileyecek bir yeryüzü cenneti üzerindeyiz” sözleriyle tarif etti.


BÜYÜLEYİCİ DEĞERLER


İzmirliler’in “Çeşme İzmir'in, şirin turistik bir tatil beldesidir” tarifiyle sık karşılaştıklarını belirten Sancak; tarifin eksikliğini ve nedenini şöyle açıkladı:


“Çünkü Çeşme, bundan çok daha fazlasıdır. Çeşme, dünya markası olma yolunda; bereketli doğanın, cömert davrandığı; güzellikleriyle dünya sahnesinde başrole çıkmayı bekleyen, hayranlık duyulacak bir aktördür. Denizi, dalgaları, kumu, rüzgarı, termal olanakları, altın rengindeki eşsiz plajları, temiz havası, muhteşem tarihsel mirası. Hepsi bir arada az bulunan örnek, büyüleyici dünya değerleridir.”



Folkart Hills ve Folkart Blu Çeşme satışta!



FARKLI RENKLER DİYARI


“Çeşme farklı renkler diyarıdır.” diyen Sancak; ilçenin gastronomisine, eğlence adresi olmasına; doğa turizmi potansiyeline; yelkenden sörfe, su sporları için merkez özelliğine; termal olanaklarına; dalış turizmi gelişimine; festivallerine; yat limanlarına; markalaşmış Alaçatı’nın karma simgelerine dikkat çekti. Sancak,“Biz bu bakış açısıyla Çeşme’ye büyük bir önem veriyoruz. Çeşme’nin değerini İzmir ile birlikte yüceltmek istiyoruz.” diyerek, geleceğe yönelik şu değerlendirmeyi yaptı:


FARKLI ÇEŞME BİZİ BEKLİYOR


“İzmir-İstanbul Otoyolu tamamlanınca, İstanbul’dan Çeşme’ye 3.5 saatlik sürede ulaşılacak. Öğlen yola çıktığınızda, akşam yemeğini gün batımı eşliğinde Çeşme’de yiyeceksiniz. Çeşme, artık farklı bir şekilde konumlanacak. Bu otoyol üzerinde bulunan Kocaeli, Bursa, Balıkesir gibi kentler de Çeşme’yi yeniden keşfedecek. Havacılığın yeni merkezi olma yolundaki İzmir’de, yakın gelecekte Alaçatı’ya planlanan butik havalimanı yapıldığında, Çeşme kapısını tüm dünyaya da sonuna kadar açacak. Yeni planlar ile eminim turizm de 12 aya yayılacak.”


Folkart Hills ve Folkart Blu Çeşme satışta!


250 MİLYON TL’LİK YATIRIM DEĞERİ


Bu anlayışlarıyla Çeşme sürprizlerinin ve yatırımlarının süreceğini belirten Mesut Sancak, Dilekçi Mimarlık imzası taşıyan Folkart Blu ve Folkart Hills projelerinin; Çeşme’de ‘Cannes, Tropez ve Mayorka’ gibi mimari tasarımlarıyla da öne çıkan turizm markalarını anımsatacağını, doğayla bütünlüğü ön planda tutulan çevre dostu teknolojilerle donatılacağını vurguladı. Sancak’ın verdiği bilgiye göre; Folkart Blu’da 130 milyon TL, Folkart Hilss’de ise 120 milyon TL’lik bir yatırım değeri ortaya çıkacak. Her iki proje de 2017 yılı yaz başında bitirilmiş olacak.


ÇOK İDDİALI PROJELER


Folkart Blu için, Elinizi uzatsanız denize dokunabileceğiniz, eşsiz manzaralı ‘içi dışı deniz’; ‘en kaliteli olanı sınırsız yaşayacağınız’, ilklerin bulunduğu, termal olanakların kullanıldığı masmavi bir adres.” diyen Sancak; projenin Büyük Liman Koyu’nda, Paşalimanı Koyu’na ise yürüme mesafesinde olduğunu belitti.


Folkart Hills projesinin Çeşme’nin merkezi Fenerburnu’nda bulunduğunu vurgulayan Sancak; marinaya, eğlence mekanlarına, kafe ve restoranlara, yürüme mesafesinde olduğunu da belirtti. Mesut Sancak, Folkart Hills’in, eşi başka bir noktada bulunmayan, çok özel bir manzara eşliğinde, mavi ile yeşili, çok sayıda olanakla ve ilklerle birlikte, dingin bir anlayışla sunduğuna dikkat çekti.



Folkart Hills ve Folkart Blu Çeşme satışta!



HAYALLERİ GERÇEKLEŞTİRME TUTKUSU


“Kendimizle gurur duyduğumuz en önemli özelliğimiz, vizyoner bakış açımız ve hayallerimizi hayata geçirebilme tutkumuzdur. Bu nedenle işbirliği yaptığımız herkesin katkısıyla kurduğumuz hayaller, Folkart’a yeni yollar açıyor.” diyen Sancak, önümüzdeki dönemde hayallerinin peşinde, yine yeni projeler peşinde olacaklarını; Çeşme’nin de bu sürecin parçası olduğunu belirtti ve şöyle dedi:


“Biz bütün bu anlamlarıyla; sadece bir yapı şirketi değiliz…


Yaratıcıyız… Yenilikçiyiz… Farklıyız… Çalışkanız… Kararlıyız…”


Mesut Sancak projelere emek veren herkese teşekkür etti. 



Folkart Hills ve Folkart Blu Çeşme satışta!


FOLKART BLU ÇEŞME


Konum: Paşalimanı Koyu arkası Büyük Liman koyu


Proje Alanı: 6787 m2


Yeşil alan: 4124 m2


Toplam inşaat alanı: 24293 m2 inşaat alanının 6658,5 m2 si peyzaj alanı


Toplam Suit Sayısı: 83


Kat sayısı: 2 Bodrum+Zemin+5 kat


Süit tip: 1+1, 2+1, 3+1(1 adedi Dubleks) ve 4+1(tümü Dubleks) olarak 4 farklı tip


İskelesi, Açık-Kapalı Yüzme Havuzu ve Termal Havuz var


Web: www.folkartblucesme.com/



Folkart Hills ve Folkart Blu Çeşme satışta!


FOLKART HILLS ÇEŞME


Konum: Çeşme Marina karşısı Fenerburnu mevkii


Parsel Alan: 13.955m²


Kat bahçeleri dahil toplam peyzaj alanı: 8.000m²


Açık havuzlar: 403m² ve 33m² (çocuk havuzu)


Toplam daire sayısı: 70


Süit tip ve sayıları: 1+1:28, 2+1:19, 3+1:20, 4+1:3


İskelesi ve açık havuzları var


Web: www.folkart.com.tr/


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı


İZMİRLİ Folkart İnşaat, Çeşme’de 9 ayda inşaatını tamamlayacağı Folkart Blu ve Folkart Hills projelerinin satışına başladı. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Çeşme’de dört arsaları daha bulunduğunu ve onlarda da eylül ayında inşaata başlayacaklarını açıkladı. Sancak, “Bu 6 proje için toplam 700 milyon liralık yatırım yapacağız. Bize göre Çeşme, 10 yıl içinde dünya markası bir tatil beldesi olacak. Toskana, St. Tropez, Cannes gibi yerlerden çok daha güzel ve kıymetli bir şehir ortaya çıkacak” dedi. Dün satışa sunulan, Folkart Blu ve Folkart Hills projeleri için 250 milyon TL’lik yatırım yapılacağını belirten Mesut Sancak, şöyle konuştu: “Bu iki projemiz 2017 yılı yaz başı bitirilecek. Projelerimiz Fenerburnu ve Paşalimanı’nda kendi plajı ve iskelesi olan projeler. 330 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa başladık. İzmir-İstanbul Otoyolu tamamlanınca, İstanbul’dan öğlen yola çıktığınızda, akşam yemeğini gün batımı eşliğinde Çeşme’de yiyeceksiniz. Bu otoyol üzerinde bulunan Kocaeli, Bursa, Balıkesir gibi kentler de Çeşme’yi yeniden keşfedecek.”Mesut Sancak, Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir Milletvekili olmasının da İzmir ve çevresi için büyük şans olduğunu belirterek, “Sayın Başbakanımızın Alaçatı’ya butik havalimanı yapma sözü var. Bu sözü Bakanlığı sırasında verdi. Şimdi de Başbakan olarak mutlaka tutacaktır. Bu gerçekleştiğinde Çeşme kapısını tüm dünyaya da sonuna kadar açacak” diye konuştu. Sancak, Çeşme’de gayrimenkul fiyatlarının üç yıl içinde üçe katlanabileceğini ileri sürdü.

MÜŞTERİYE SORUYORUZ

Folkart Blu, Büyük Liman Koyu’nda yaklaşık 7 dönümlük arsa üzerine 83 adet süit olarak inşa ediliyor. Folkart Hills ise Fenerburnu Mevkii’nde yaklaşık 14 dönüm arsaya 70 suit olarak yapılıyor. Her iki projede de termal su mevcut. Projelerin mimarı Durmuş Dilekci, “Çeşme gibi çok özel ve kıymetli bir yerde ayrı bir sorumluluğumuz olduğunu düşünüyoruz. Basmakalıp mimariye meydan okuyoruz” derken, Folkart Genel Müdürü Metin Sancak da projelere başlamadan önce 100 bin kişilik potansiyel müşteri kitlesinin ‘beklentilerini’ aldıklarını anlattı. Proje Satış Müdürü Hüseyin Bayülken ise projelerde sadece üç ay değil 12 aylık yaşam imkanı ve alanı planladıklarını belirterek, Folkart Hills’de metrekare fiyatın 2.800 Euro, Folkart Blu’da 3.750 Euro olduğunu açıkladı.

BİR RUS YATIRIMCI 7 YILDIR BEKLİYOR

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Çeşme’de imarlı arsa sıkıntısı olduğunu belirterek, bir Rus yatırımcının bölgede 110 dönüm yer aldığını ancak ‘yedi yıldızlı’ projesi için yedi yıldır beklediğini söyledi. Sancak, Çeşme’de Kuşadası’nda yaşanan yanlış yapılaşmanın olmaması gerektiğini ancak, Çeşme’ye yakışır yeni projelerin de önünün açılması gerektiğini vurguladı.

5 YILDA EN BÜYÜK ‘İNŞAATÇI’ OLURUZ

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir’den çıkan inşaat şirketi olarak önümüzdeki beş yılda Türkiye’nin en büyük inşaat şirketi olmayı hedeflediklerini belirterek, “Şu anda İzmir ve çevresinde 10 devam eden projemiz var ve bunların toplam yatırım tutarı 3 milyar liraya yakın. Basmane Çukuru projemiz Avrupa’nın en önemli projesi olacak. Tek başına 800 milyon liralık yatırım değeri var. Dünyanın en önemli üç mimari ofisi bu proje için yarışıyor. Yüksekliği 260 metre olacak” dedi.

BAŞBAKANIMIZ SÖZÜNÜ TUTAR

Mesut Sancak, Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmirlilere 35’i büyük, irili ufaklı 1400 proje sözü bulunduğunu da hatırlatarak, “Sayın Başbakan İzmir’de belediyeyi almak için herhalde bu sözlerini tutacaktır. İzmirlilerin de beklentisi bu noktada yüksek” diye konuştu.


Hürriyet 


Haber Akşam'da şu şekilde yer aldı


İzmir’de hayata geçirdiği projelerle Türkiye’nin en büyük inşaat grubu olmayı hedefleyen Folkart Yapı, Çeşme’de iki yeni projesini satışa çıkardı. Toplam yatırım bedeli 250 milyon lira olan Folkart Blu ve Folkart Hills projeleri Mayıs 2017’de tamamlanacak. Folkart Blu’da 130 milyon TL, Folkart Hilss’de ise 120 milyon TL’lik bir yatırım değeri ortaya çıkacak. Bu sene içerisinde 4 yeni projeyi daha açıklayacaklarını anlatan Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Yeni projelerin yatırım değeri 700 milyon lira. Devam eden projelerimizle birlikte İzmir’de 3 milyar liralık yatırım yapıyoruz. Bodrum için de planlarımız var” dedi. İstanbul-İzmir Otoyolu’nun Çeşme için önemine değinen Sancak, "İstanbul, Bursa, Balıkesir gibi otoban hattı şehirlerin tatil bölgesi Çeşme olacak. Öğlen yola çıktığınızda akşam yemeğini günbatımı eşliğinde Çeşme'de yiyebileceksiniz. Turizm bölgede 12 aya yayılacak" dedi. 

FİYATLAR 3 KAT ARTACAK 

Otoyol projesinin henüz Çeşme’de gayrimenkul fiyatlarına yansımadığını anlatan Sancak, "Türk insanı, görmeden dokunmadan inanmıyor. Arabasına binecek, 3.5 saatte İstanbul’dan İzmir’e ulaşacak o zaman inanacak. Ancak o zaman da treni kaçıracak. 3 yıl sonra, fiyatlar en az 3 katına çıkacak" ifadelerini kullandı.

Cannes rüzgarı esecek

Çeşme yatırımlarının süreceğini belirten Sancak, Dilekçi Mimarlık imzası taşıyan Folkart Blu ve Folkart Hills projelerinin; Çeşme’de 'Cannes, Tropez ve Mayorka' gibi mimari tasarımlarıyla da öne çıkan turizm markalarını anımsatacağını vurguladı. 

Turizmdeki durgunluk etkilemedi

Çeşme'nin tatilci profilinin yerli turistlerden oluştuğunu anlatan Sancak, bu sayede turizm sektöründe yaşanan durgunluktan etkilenmediğini söyledi. Sancak, “5 yıldızlı yatak kapasitesi 9 bin. Toplamda ise 14 bin. Yeni yatırımlarla kapasitenin artırılması gerekiyor” dedi.

330 bin eurodan başlıyor

Satışa sunulan Folkart Blu ve Folkart Hills projelerinin 9 ay gibi kısa bir sürede teslim edilmesi hedefleniyor. 330 bin eurodan başlayan fiyatlarla satışa çıkan Blu projesinde metrekare fiyatları 3 bin 750 eurodan başlıyor. Folkart Hills projesinde ise 2 bin 800 euro. Projelerde özel plaj ve iskele de planlandı. Folkart Blu’da en pahalı daire 1 milyon 170 bin euro, Hills'te ise 1 milyon 50 bin euro. Şirket yılsonuna kadar Boyalık'ta villa, Ilıca’da rezidans, Reisdere’de ise bahçeli villa projesi hayata geçirecek.

Rus milyarder 7 yıldır bekliyor

Çeşme'de yeterince yatırım yapılmamasının nedeninin, imarlı arazi üretimindeki sıkıntıya bağlayan Sancak, "Rus milyarder Mihail Prohorov, 7 yıl önce burada 7 yıldızlı otel yapmak üzere 170 dönüm arazi aldı. Ancak projeye başlayamıyor" dedi.


Akşam



Haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Folkart Yapı Çeşme’de 250 milyon liralık 2 projesini satışa çıkardı. Folkart’ın patronu Mesut Sancak, “İzmir Otoyol projesiyle bu fiyatlar 3 yılda 3 katına çıkacak. Tüketici treni kaçırmasın” dedi


FİYATLAR 3 KATINA ÇIKACAK

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle Türkiye'nin en büyük inşaat grubu olmayı hedefleyen Folkart Yapı, Çeşme'de iki yeni projesini satışa çıkardı. Toplam yatırım bedeli 250 milyon lira olan Folkart Blu ve Folkart Hills projeleri Mayıs 2017'de tamamlanacak. Bu sene içerisinde 4 yeni projeyi daha açıklayacaklarını anlatan Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Yeni projelerin yatırım değeri 700 milyon lira. Devam edenlerle birlikte İzmir'de 3 milyar liralık yatırım yapıyoruz. Bodrum için de planlarımız var" diye konuştu. İstanbul-Bursaİzmir Otoyolu'nun Çeşme için önemine değinen Sancak, "İstanbul Çeşme arası 3.5 saate inecek. İstanbul, Bursa, Balıkesir gibi otoban hattı şehirlerin tatil bölgesi Çeşme olacak. Bölgede turizm 12 aya yayılacak" dedi. Otoyol projesinin henüz Çeşme'de gayrimenkul fiyatlarına yansımadığını anlatan Sancak, "Türk insanı, görmeden dokunmadan inanmıyor. Arabasına binecek, 3.5 saatte İstanbul'dan İzmir'e ulaşacak o zaman inanacak. Ancak o zaman da treni kaçıracak. 3 yıl sonra bu fiyatlara ev bulunamayacak. Fiyatlar en az 3 katına çıkacak" şeklinde konuştu.


HAVALİMANI GELİYOR

Mesut Sancak, Binali Yıldırım'ın İzmir milletvekili olarak başbakan olmasının şehir için bir şans olduğunu söyledi. Sancak, "Sayın Başbakanımız, İzmir Belediye Başkanlığı'na adaylığı döneminde 35 proje açıklamıştı. Bu projelerin içinde Alaçatı'ya havalimanı da vardı. Üstelik yeri bile belli. Binali Bey Başbakan olduğu için bu işin de bittiğini düşünüyorum. Neden Bodrum'da olsun da Çeşme'de olmasın?" dedi. Sancak, havalimanı projesinin bölgeyi uluslararası turizme daha fazla yakınlaştıracağını belirterek, "Butik havalimanı yapıldığında, Çeşme kapısını dünyaya da sonuna kadar açacak. Yeni planlarla eminim turizm de tüm yıla yayılacak" ifadelerini kullandı.


DURGUNLUK ETKİLEMEDİ

Çeşme'nin turist profilinin yerlilerden oluştuğunu anlatan Mesut Sancak, bu sayede turizm sektöründe yaşanan durgunluktan etkilenmediğini söyledi. Sancak, yabancıların henüz Çeşme'yi keşfetmemiş olmasının bölge için şu ortamda şans olduğunu da vurguladı.


330 BİN EURODAN BAŞLIYOR

Folkart Blu ve Folkart Hills projelerinin 9 ay gibi kısa bir sürede teslim edilmesi hedefleniyor. 330 bin eurodan başlayan fiyatlarla satışa çıkan Blu projesinde metrekare fiyatları 3 bin 750 eurodan başlıyor. Folkart Hills projesinde ise metrekare fiyatı 2 bin 800 euro olarak belirlendi.


Sabah 


Haber Vatan'da şu şekilde yer aldı


İSTANBUL-İzmir arasını 3.5 saate indirecek İstanbul-İzmir Otoyol projesi hızla ilerlerken, otoyol İzmir’de yeni yatırımları da gündeme getiriyor. İzmir’de hayata geçirdiği projelerle Türkiye’nin en büyük inşaat firmalarından biri olmayı hedefleyen Folkart Yapı, Çeşme’de iki yeni projesini satışa çıkardı. Devam eden projeleriyle birlikte İzmir’e 3 milyar liralık yatırım yaptıklarını söyleyen Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İstanbul-İzmir Otoyolu’nun Çeşme için önemini vurguladı.


‘Çeşme İzmir’in, şirin turistik bir tatil beldesidir’ tanımının artık değişiceğini belirten Sancak, “Bu otoyol üzerinde bulunan Kocaeli, Bursa, Balıkesir gibi kentler de Çeşme’yi yeniden keşfedecek. Yeni planlar ile eminim turizm de 12 aya yayılacak” dedi.


Folkart Blu ve Folkart Hills projelerinin satışa çıkması amacıyla Çeşme’de bir toplantı düzenleyen Mesut Sancak, Çeşme’deki gayrimenkul piyasası hakkında bilgi verdi. Otoyol projesinin henüz Çeşme’de gayrimenkul fiyatlarına yansımadığını anlatan Sancak, “Türk insanı, görmeden dokunmadan inanmıyor. Arabasına binecek, 3.5 saatte İstanbul’dan İzmir’e ulaşacak o zaman inanacak. Ancak o zaman da treni kaçırmış olacak. 3 yıl sonra fiyatlar en az 3 katına çıkacak” diye konuştu.

700 milyon liralık 4 proje yolda

FOLKART’IN ‘Denize açılan kapı’ sloganı ile tanıttığı Folkart Blu ve Folkart Hills projelerinin toplam yatırım bedeli 250 milyon lira. Bu sene içerisinde 4 yeni projeyi daha açıklayacaklarını anlatan Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Yeni projelerin yatırım değeri 700 milyon lira. Devam eden projelerimizle birlikte İzmir’de 3 milyar liralık yatırım yapıyoruz. Bodrum için de planlarımız var” diye konuştu.

Denize sıfır projeler satışa çıktı

FOLKART Blu ve Folkart Hills projelerinin 2017 yaz başında tamamlanması planlanıyor. Çeşme Fenerburnu ve Paşalimanı’nda denize sıfır arsalarda yer alan projelerden Folkart Blu, 330 bin eurodan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. 83 suitin yer aldığı Blu projesinde metrekare fiyatları 3 bin 750 eurodan başlıyor. Folkart Blu’da en yüksek değere sahip ev 312 metrekare büyüklüğüyle 1 milyon 170 bin eurodan satılıyor. 70 dairenin yer aldığı Folkart Hills projesinde ise metrekare fiyatı 2 bin 800 euro. Hills’de en büyük daire 473 metrekare büyüklüğüyle 1 milyon 50 bin eurodan satışa çıkarıldı. Projelerde özel plaj ve iskele de planlandı.  


Vatan 


Haber Star'da şu şekilde yer aldı


İzmir’de hayata geçirdiği projelerle Türkiye’nin en büyük inşaat gruplarından biri olan Folkart Yapı, Çeşme’de iki yeni projesini satışa sundu. Toplam yatırım bedeli 250 milyon lira olan Folkart Blu ve Folkart Hills projeleri Mayıs 2017’de tamamlanacak. Yılsonuna kadar Çeşme’de 4 yeni projeyi daha açıklayacaklarını kaydeden Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak “Yeni projelerin yatırım değeri 700 milyon lira. Devam eden projelerimizle birlikte İzmir’de 3 milyar liralık yatırım yapıyoruz. Bodrum için de planlarımız var” diye konuştu. Folkart Blu ve Folkart Hills projelerinin 9 ay gibi kısa bir sürede teslim edilmesi hedefleniyor. 330 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa çıkan Blu projesinde metrekare fiyatları 3 bin 750 Euro’dan başlıyor. Folkart Hills projesinde ise metrekare fiyatı 2 bin 800 Euro olarak belirlendi. Denize sıfır hayata geçirilecek projelerde özel plaj ve iskele de planlandı.

ALAÇATI’YA HAVALİMANI

Folkart Blu’da en yüksek değere sahip konut 312 metrekare büyüklüğüyle 1 milyon 170 bin Euro, Hills projesinde ise 473 metrekarelik en büyük daire 1 milyon 50 bin Euro’ya satışa çıkarıldı. Şirketin yılsonuna kadar Çeşme’de hayata geçirmeyi planladığı projeler Boyalık bölgede villa, Ilıca’da rezidans, Reisdere’de ise bahçeli villa şeklinde olacak. Mesut Sancak, Binali Yıldırım’ın İzmir milletvekili olarak başbakan olmasının İzmir için bir şans olduğunu söyledi. Sancak “Sayın Başbakanımız, İzmir Belediye Başkanlığı’na adaylığı döneminde 35 tane proje açıklamıştı. Bu projelerin içinde Alaçatı’ya havalimanı projesi de vardı. Üstelik yeri bile belli. Binali Bey Başbakan olduğu için bu işin de bittiğini düşünüyorum” dedi. Sancak, havalimanı projesinin bölgeyi uluslararası turizme daha fazla yakınlaştıracağını belirterek, “Butik havalimanı yapıldığında, Çeşme kapısını tüm dünyaya da sonuna kadar açacak. Yeni planlarla eminim turizm de 12 aya yayılacak” diye konuştu. Çeşme’nin turist profilinin yerlilerden oluştuğunu anlatan Sancak, bu sayede turizm sektöründe yaşanan durgunluktan etkilenmediğini söyledi. Sancak “5 yıldızlı yatak kapasitesi 9 bin. Toplamda ise 14 bin. Antalya’da sadece 2 otelde bu kapasite var. Yabancı acenteler için uygun değil. Bölgede yapılacak yeni yatırımlarla yatak kapasitesinin artırılması gerekiyor” diye konuştu. Çeşme ve çevresinde yeterince yatırım yapılmamasının nedenini, imarlı arazi üretimindeki sıkıntıya bağlayan Sancak “Buna bir de bürokratik engeller ekleniyor. Dünyanın en zengin 32. kişisi olan Rus Mihail Prohorov, 7 yıl önce burada 7 yıldızlı otel yapmak üzere 170 dönüm arazi aldı. Ancak 7 yıldır projeye başlayamıyor. Sebebi imar problemleri” diye konuştu.

TRENİ KAÇIRMAYIN

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu’nun Çeşme için önemine değinen Sancak “İstanbul-Çeşme arası 3.5 saate inecek. İstanbul, Bursa, Balıkesir gibi otoban hattı şehirlerin tatil bölgesi Çeşme olacak. Turizm bölgede 12 aya yayılacak” dedi. Otoyol projesinin henüz Çeşme’de gayrimenkul fiyatlarına yansımadığını anlatan Sancak “Türk insanı, görmeden dokunmadan inanmıyor. Arabasına binecek, 3.5 saatte İstanbul’dan İzmir’e ulaşacak o zaman inanacak. Ancak o zamanda treni kaçıracak. 3 yıl sonra fiyatlar en az 3 katına çıkacak” şeklinde konuştu.


Star



Haber Yeni Birlik Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



İzmir'de çok konuşulan projelere imza atan Folkart Yapı, yeni projeleri için Çeşme'yi seçti. Şirketin 250 milyon lira yatırım değerine sahip Folkart Blu ve Folkart Hills isimli projeleri 330 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir ve Çeşme'nin, Türkiye'de çok yakın geleceğin, en değerli markaları olacağını söyledi. 


Folkart'ın biri Fenerburnu, diğeri Paşalimanı'nda inşa edilecek olan denize sıfır yeni projeleri 2017 yılı yazında teslim edilecek. Şirket daha önce de yeni projeleri için yine Çeşme'de Çeşme'yi seçti. Folkart Paşalimamanı Çeşme projesini gerçekleştirmişti. Yeni satışa çıkan İzmir Folkart Blu ve Folkart ve Çeşme'nin Hills projeleri, "Denize Türkiye'de yakın Açılan Kapı" söylemiyle tanıtılırken, projeler değerli yan Folkart Blu ve projelerinin Folkart Hills projeler; yatırım değeri Çeşme'de Cannes, Tropez ve Mayorka gibi buluyor, mimari tasarımlarıyla da öne çıkan turizm markalarım anımsatacak, doğayla bütünlüğü ön planda tutulan çevre dostu teknolojilerle donatılacak. Folkart Blu'da 130 milyon TL, Folkart Hüss'de ise 120 milyon TL'lik bir yatırım değeri ortaya çıkacak. Paşalimanı'da inşa edilen Folkart Blu Çeşme'de 83 suit bulunacak. Zemin artı 5 kat olarak planlanan projede, açık-kapalı-termal havuzlar ve iskelesi ile farklılaşacak. Marina'nın karşısında yükselecek olan Folkart Hills Çeşme ise 70 suit daireden oluşacak. 


Çeşme'de gerçekleşen lansman toplantısında konuşan Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, şirket olarak yatırımlarını sürdürecekleri Çeşme'nin mükemmellikte buluşan, uluslararası geleceğe yönelebilecek yüksek değerinin, yeterince farkedilmediğini söyledi. Çeşme gibi, çok farklı özellikleri bir araya toplayan örneklere, dünyada çok az rastlandığını belirten Sancak, Çeşme'nin dünya markası olma yolunda, bu nedenle İzmir ve Türkiye için büyük bir şans olduğunu öne sürdü. Sancak, Çeşme'yi "Güzellikleriyle zamana meydan okuyan, dünyayı etkileyecek bir yeryüzü cenneti üzerindeyiz" sözleriyle tarif etti.


BÜYÜLEYİCİ DEĞERLER


İzmirliler'in "Çeşme İzmir'in, şirin turistik bir tatil beldesidir" tarifiyle sık karşüaştıklannı belirten Sancak; tarifin eksikliğini ve nedenini şöyle açıkladı: "Çünkü Çeşme, bundan çok daha fazlasıdır. Çeşme, dünya markası olma yolunda; bereketli doğanın, cömert davrandığı; güzellikleriyle dünya sahnesinde başrole çıkmayı bekleyen, hayranlık duyulacak bir aktördür. Denizi, dalgaları, kumu, rüzgarı, termal olanakları, altın rengindeki eşsiz plajları, temiz havası, muhteşem tarihsel mirası. Hepsi bir arada az bulunan örnek, büyüleyici dünya değerleridir." 


 Yüdıray GÖKKAYA/Yeni Birlik




Haber Yeni Asır Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;




Folkart, Çeşme'de 250 milyon lira yatırımla hayata geçecek 2 yeni projesini tanıttı. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, projelerin 2017 yılı yaz başı bitirileceğini belirterek, İzmir'de devam eden toplam 10 projenin yatırım değerinin 3 milyar TL'ye ulaştığını söyledi. 


Folkart'm yeni projeleri Folkart Blu ve Folkart Hills, Çeşme Fenerburnu ve Paşalimam'nda hayata geçirilecek. Denize sıfır konumda bulunan projeler, dün gerçekleştirilen lansmanda. 330 Bin Euro'dan başlayan fiyatlar ve "Denize Açılan Kapı" sloganıyla satışa sunuldu.


Turizm markalarını anımsatacak 


Dilekçi Mimarlık imzası taşıyan projelerin, Çeşme'de 'Cannes, Tropez ve Mayorka gibi mimari tasarımlarıyla öne çıkan turizm markalarım anımsatacağını dile getiren Sancak, "Folkart Blu'da. 130 milyon TL, Folkart Hilss'de ise 120 milyon TL'lik bir yatırım değeri ortaya çıkacak. Her iki projede 2017 yaz başında bitmiş olacak" dedi. 


Sancak, Büyük Liman Koyu'ndaki Folkart Blu'yu "Elinizi uzatsanız denize dokunabileceğiniz, eşsiz manzaralı, ilklerin bulunduğu, termal olanakların kullanıldığı masmavi bir adres" diye anlattı. Folkart Hills'in Fenerburnu'nda bulunduğunu vurgulayan Sancak; projenin Marinaya, eğlence mekanlarına, kafe ve restoranlara, yürüme mesafesinde olduğunu da belirtti. 


Çeşme Türkiye'nin şansı 


Çeşme gibi çok farklı özellikleri bir araya toplayan örneklere dünyada çok az rastlandığını söyleyen Sancak, Çeşme'nin dünya markası olma yolunda Türkiye için büyük bir şans olduğuna dikkat çekti. "Güzellikleriyle zamana meydan okuyan, dünyayı etkileyecek bir yeryüzü cenneti üzerindeyiz" diyen Sancak, Çeşme'nin İzmir'in şirin bir tatil beldesi olmaktan çok daha fazlası olduğunu söyledi. İzmir- İstanbul Otoyolu tamamlanınca, İstanbul'dan Çeşme'ye 3.5 saatlik sürede ulaşılacağını da belirten Sancak, "Öğlen yola çıktığınızda akşam yemeğini gün batımı eşliğinde Çeşme'de yiyeceksiniz. Bu otoyol üzerinde bulunan Kocaeli, Bursa, Balıkesir gibi kentler de Çeşme'yi yeniden keşfedecek" dedi. Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir'den çıkmasını da büyük bir şans olarak nitelendiren Sancak, "Alaçatı'ya planlanan butik havalimanı yapıldığında, Çeşme kapısını tüm dünyaya sonuna kadar açacak" dedi. Çeşme yatırımlarının süreceğini de dile getiren Sancak, Reisdere ve Boyalık'ta villa, Ilıca'da ise rezidans yapacaklarını böylece 350 civarında konut üretip 700 milyon lira civarında yatırım yapmış olacaklarını söyledi. Sancak, İzmir'de toplamda devam eden 10 projeyle yatırım değerinin 3 milyar liraya ulaştığını belirtti. 



Emrah YILMAZ/Yeni Asır



Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



İzmir'de büyük gayrimenkul yatırımlarıyla tanınan Folkart'ın yeni projeleri, Paşalimanı'nda yapılacak Folkart Blu ve Fenerburnu'nda hayata geçecek Folkart Hills'in tanıtımı Çeşme Radisson Blue otelde gerçekleşti. 330 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulan projelerin tanıtım toplantısına Folkart Yönetim Kurulu Başkam Mesut Sancak'm yanı sıra Folkart Genel Müdürü Metin Sancak, Proje Satış Müdürü Hüseyin Bayülken, Proje ve Teknik İşler Genel Müdür Yardımcısı Ayetullah Mutlu, Dilekçi Mimarlık'tan Yüksek Mimar Durmuş Dilekçi ile basın mensupları katıldı. 


12 AYA YAYILACAK


Başkan Mesut Sancak, Çeşme'nin ilerleyen süreçte hem ülke hem de bölge açısından çok daha önemli bir noktaya geleceğini belirterek, "İzmir-İstanbul Otoyolu tamamlanınca, İstanbul'dan Çeşme'ye 3.5 saatlik sürede ulaşılacak. Çeşme, artık farklı bir şekilde konumlanacak. Bu otoyol üzerinde bulunan Kocaeli, Bursa, Balıkesir gibi kentler de Çeşme'yi yeniden keşfedecek. Havacılığın yeni merkezi olma yolundaki İzmir'de, yakın gelecekte Alaçatı'ya planlanan butik havalimanı yapıldığında, Çeşme kapısını tüm dünyaya da sonuna kadar açacak. Başbakanımız Binali Yıldırım söz verdi, yapılacak.Çeşme sürprizlerinin ve yatırımlarının süreceğini belirten Sancak, Dilekçi Mimarlık imzası taşıyan Folkart Blu ve Folkart Hills projelerinin, Çeşme'de 'Cannes, Tropez ve Mallorca' gibi mimari tasarımlarıyla da öne çıkan turizm markalarını anımsatacağını, doğayla bütünlüğü ön planda tutulan çevre dostu teknolojilerle donatılacağını vurguladı. Sancak, Folkart Blu'nun 130 milyon lira, Folkart Hills'in ise ise 120 milyon liraya mal olacağını kaydetti. Folkart Blu için, "Elinizi uzatsanız denize dokunabileceğiniz, eşsiz manzaralı 'içi dışı deniz'; 'en kaliteli olanı sınırsız yaşayacağınız, ilklerin bulunduğu, termal olanakların kullanıldığı masmavi bir adres" diyen Sancak, projenin Büyük Liman Koyu'nda, Paşalimanı Koyu'na ise yürüme mesafesinde olduğunu belirtti. Folkart Hills projesinin Çeşme'nin merkezi Fenerburnu'nda bulunduğunu vurgulayan Sancak, marinaya, eğlence mekanlarına, kafe ve restoranlara, yürüme mesafesinde olduğunu da belirtti. 


4 PROJE DAHA YAPILACAK 


2 projenin dışında ilerleyen süreçte 4 projeye daha başlayacaklarını kaydeden Sancak, "Çeşme'de 700 milyon lira civarında yatırım yapmış olacağız. 350 civarında konut üretmiş oluyoruz" dedi. Reisdere, Boyalık'ta villa, Ardıç ve Ilıca'da da rezidans yapacaklarını açıklayan Sancak, Bodrum'da da çalışmalarda bulunduklarını kaydetti. Sancak, "Genelde devam eden projemiz 10 tane. Projelerin toplam değeri 3 milyar lira" dedi. 


YATAK SAYISI ARTMALI 


Sancak, şunları söyledi: "Yabancı ilgisi olabilmesi için sezonun uzaması gerekiyor. Uzaması için yatak kapasitesini yeterli olması gerekiyor. 5 yıldızlı otellerde yatak kapasitesi 9 bin. Diğerleriyle 14 bini geçmiyor. Antalya'daki 2 otelin yatak kapasitesi kadar. Yabancı turizm şirketlerinin bin tanelik müşterisi var. Çeşme'ye gelince 15 otele dağıtması lazım, ama yer de bulamıyor, fiyatlar da yüksek oluyor. Fiyat yüksek olunca yabancı ilgi göstermiyor, Türkler gösteriyor. Okul tatil olunca sezon oluyor. Sonra bitiyor. Çeşme'nin mevsimi Antalya, Bodrum'dan eksik değil. Yabancı yatırımın olması için kapasitenin artması, bunun içinde yapılması gereken imarlı arazi yaratmak gerekiyor. Rus milyarder Çeşme'nin Çiftlikköy tarafında 120 dönüm arazi aldı, 7 yıldızlı otel yapacak ama yapamıyor imar yaratılmıyor." Çeşme'nin yapısının bozulmayacağını belirten Sancak, "Çeşme'nin önünde Kuşadası örneği var, ciddi bir tecrübe. Orada yapılan hatalar buradaki yerel yöneticilere,  Ankara  siyasetine kötü bir örneğin dersi oldu. Böyle yapmamak gerektiğini buradaki yönetim biliyor" dedi. 


BASMANE'YE 260 METRELİK BİNA 


Hedeflerini açıklayan Sancak, "Folkart'ın 5 yıldaki hedefi; Türkiye'nin İzmir'den çıkmış en büyük inşaat firması olmak. Mevcut işlerin hem para hem zorluk derecesi itibariyle Folkart Türkiye'nin en önemli inşaat firması denebilir mi, ben diyorum. Örneğin Basmane Çukuru projesini hayata geçireceğiz. Avrupa'nın en önemli projesini yapıyoruz. Çok yakın zamanda göstereceğiz. Dünyanın en önemli 20 projesinin içine girecek. Yatırım değeri 800 milyon lira, oluşacak değer daha fazla" diye konuştu. 


Basmane Çukuru için 3'ü yabancı olmak üzere 6 mimarlık ofisinin yarıştığını kaydeden Sancak, "Ekim, Kasım ya da en geç Aralık gibi Basmane Çukuru'nun sunumunu yapınca birbirimizi daha iyi anlayacağız" dedi. Sancak, Basmane Çukuru'nu 260 metre olarak tasarladıklarını kaydetti. 


SANCAK: HERKES MUTLU OLUYOR 


Folkart Genel Müdürü Metin Sancak, "Arazi seçimleri yaparken farklı projeler üzerine hareket ediyoruz. Müşteri ihtiyaçlarını karşılayacak yerler tercih ediyoruz. 100 bin kişilik bir müşteri portföyümüz oluştu. Müşterilerimizin fikir ve önerilerini de alıyoruz. Onlardan gelen geri dönüşlerle projelerimize yön veriyoruz. Herkesin mutlu olduğu yaşam alanı yapıyoruz. Çeşme'nin kısa olan sezonunu projelerimizle 12 aya kadar uzatmayı amaçladık. Fiyatlarımızı ayarlarken piyasayı da dikkate alıyoruz. Fiyatlamayı da doğru yapınca herkesin mutlu olduğu projeler ortaya çıkıyor. Ciddi anlamda talep topladık. Bu projelerimiz ile Çeşme'de fark yaratacağız" diye konuştu. 



Habertürk



Haber Taraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;




İzmir'de gerçekleştirdiği Folkart Tower, Folkart Life, Folkart Time gibi markalı projeler üreten Folkart Yapı Çeşme'de yatırımlarına hız verdi. Bugüne kadar gerçekleştirdiği İzmir'deki projelerle gündemde olan Folkart Yapı İzmir'in yerli ilk markası olma yolunda hızlı adımlarla yatırımlarına devam ediyor.


ÇEŞME'YE 250 MİLYONLUK YATIRIM 



Folkart Yapı Çeşme'de Folkart Blu ve Folkart Hills projelerini basma tanıttı. İki projenin toplam tutarının 250 milyon TL olduğu açıklandı. Çeşme'nin en güzel koylarından biri olan Paşalimanı'nda yer alan Folkart Blu Çeşme projesi 7 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Folkart Blu projesinde 130 milyon TL'lik yatırım değeri bulunuyor. Projede 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 83 suit yer alıyor. Projede konut fiyatları 321 bin Euro ile 1 milyon 117 bin Euro arasında değişiyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri ise 74 metrekare ile 312 metrekare arasında. Projenin teslim tarihi Mayıs 2017 yılı olarak açıklandı. Folkart Yapı'nın Çeşme'deki diğer projesi Folkart Hills Çeşme ise Fener Burnu mevkiinde yer alıyor. Bu proje de 14 bin metrekare arsa üzerinde gerçekleşiyor. Proje 120 milyon TL'lik yatırım değerine sahip. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunan projede toplamda 70 daire yer alıyor. Folkart Hills Çeşme projesinde metrekare fiyatları KDV dahil 2 bin 800 Eurodan başlıyor. Projede fiyatlar 330 bin Euro ile 1 milyon 50 bin Euro arasında değişiyor. Folkart Hills Çeşme projesinde daire büyüklükleri 93 metrekare ile 473 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 



'ÇEŞME DÜNYA MARKASI OLACAK' 



Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak 'Çeşme bütün güzellikleri ile gerçekten bir efsane. Türkiye için çok önemli bir şans. Bizler Çeşme'nin değerini İzmir ile birlikte yüceltmek istiyoruz. Bununla birlikte yakın gelecekte Çeşme'de turizmin 12 aya çıkmasını hedefliyoruz. Yeni otoyollarla birlikte İstanbul-İzmir arası 3,5 saate düşecek. İstanbul'dan öğleden sonra yola çıktığınızda akşam yemeğini Çeşme'de yiyebileceksiniz' dedi. Sancak Çeşme'de bir havalimanı projesi olduğunu ve bunun yakın zamanda gerçekleşmesini beklediklerini söyledi. Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir için açıklanan 35 proje içerisinde yer alan Çeşme Havalimanı'nın çok önemli olduğunu ve bunun gerçekleştiği zaman Çeşme'nin değerine değer katacağını söyledi.

 
10 PROJEYE 3 MİLYAR TL'LİK YATIRIM 



Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak yaptığı konuşmada gerçekleştirdikleri projelerin İzmir için çok değerli olduğunu söyleyerek gerçekleştirecekleri yeni projeler ile birlikte 3 milyar TL'lik yatırımda bulunacaklarını açıkladı. 2016 yılının Eylül ayında 3 projeye daha başlayacaklarını belirten Sancak sene sonunda ise bunlara 1 projenin daha ekleneceğinin sinyallerini verdi. 


Avrupa'nın en önemli projelerinden birini gerçekleştireceklerini belirten Sancak Basmane Çukuru'nda 800 milyon TL'lik bir proje yapacaklarını söyledi. 2016 Ekim-Kasım gibi bu değerli projenin satışa çıkacağını hedeflediklerini belirten Sancak, projenin 60 katlı bir kule olacağını belirtti. 



'ÇEŞME'DE İMARLI ARSA SORUNUNUN ÇÖZÜLMESİ GEREKİYOR'



İşbirliği yaptıkları herkesle yeni vizyonlar geliştirdiğini belirten Sancak, bu yıl turizmdeki durgunluğun Çeşme'ye pek uğramayacağını söyledi. Bölgede yatak kapasitesinin Antalya, Bodrum gibi bölgelere kıyasla daha az olduğunu savunan Sancak, 'Çeşme yabancıların çok fazla tercih ettiği bir bölge değildi zaten. Bu sebeple turizmde bir düşüş beklemiyoruz. Ama bu sorun Çeşme'de imarlı arazi olmayışından kaynaklanıyor. Bu sorunun bir an önce çözülmesi gerekiyor.' dedi. 



İZMİR'DE ARZ TALEP BİRBİRİNİ KARŞILIYOR 



Konut sektöründe İzmir'de İstanbul'daki kadar bir rekabet olmadığım söyleyen Sancak, 'İstanbul'da 100 metre ara ile bir proje var ve farklı fiyat politikaları uygulanıyor. Arz ve talep birbirini karşılamıyor. Eğer bunun önüne geçilmezse İstanbul'da sektörde ciddi sorunlar ortaya çıkacak. Ama İzmir bu açıdan öyle değil. İzmir'de arz ve talep dengesi birbirini karşılıyor' dedi. 



Taraf



Haber Para Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


FOLKART İnşaat, Çeşme'de dokuz ayda tamamlayacağı Folkart Blu ve Folkart Hills projelerinin satışına başladı. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Çeşme'de dört arsaları daha bulunduğunu ve onlarda da eylül ayında inşaata başlayacaklarını belirtti. Söz konusu projeler için toplam 700 milyon TL'lik yatırım yapacaklarını belirten Sancak, "Çeşme, 10 yıl içinde dünya markası bir tatil beldesi olacak. Toskana, St. Trapez, Cannes gibi yerlerden çok daha güzel ve kıymetli bir şehir ortaya çıkacak" diyor. Satışa sunulan, Folkart Blu ve Folkart Hills projeleri için 250 milyon TL'lik yatırım yapılacağını belirten Sancak, sözlerini şöyle sürdürüyor: "Bu iki projemiz 2017 yılı yaz başı bitirilecek. Fenerburnu ve Paşalimanı'nda kendi plajı ve iskelesi olan projelerdeki konutları 330 bin euro'dan başlayan fiyatlarla satmaya başladık. Izmir-İstanbul Otoyolu tamamlanınca, İstanbul'dan öğlen yola çıktığınızda, akşam yemeğini gün batımı eşliğinde Çeşme'de yiyeceksiniz. Bu otoyol üzerinde bulunan Kocaeli, Bursa, Balıkesir gibi kentler de Çeşme'yi yeniden keşfedecek." Mesut Sancak, Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir Milletvekili olmasının kent ve çevresi için büyük şans olduğunu belirterek, "Sayın Başbakanımızın Alaçatı'ya butik havalimanı yapma sözü var. Bu sözü Bakanlığı sırasında 8 verdi. Bu gerçekleştiğinde çeşme kapısını tüm dünyaya da sonuna kadar açacak" diyor. Sancak, Çeşme'de gayrimenkul fiyatlarının üç yıl içinde üçe katlanabileceğini ileri sürdü. Folkart Genel Müdürü Metin Sancak ise, projelere başlamadan önce 100 bin kişilik potansiyel müşteri kitlesinin 'beklentilerini' aldıklarını anlattı. Folkart Blu, Büyük Liman Koyu'nda yaklaşık yedi dönümlük arsa üzerine 83 adet süit olarak inşa ediliyor. 

Para



Haber Capital Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Folkart Yapı, yeni Çeşme projeleriyle yatırımlarını sürdürüyor. Toplam 250 milyon TL'lik yatırım değeri taşıyan Folkart Blu ve Folkart Hills projeleri, 2017'nin yaz başında bitirilecek. Denize sıfır konumda bulunan Folkart Blu ve Folkart Hills, 330 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulmaya başladı. 

Capital

Geri Dön