29 / 04 / 2024

Folkart Narlıdere'ye İstanbul'dan talep var

Folkart Narlıdere'ye İstanbul'dan talep var

Lüks kavramına yeni bir boyut getiren Folkart Yapı'nın Narlıdere projesi taahhüt edilen tarihten bir ay önce tamamlandı.




2007'de 120 milyon dolar yatırımla başlanan konutlar,  İzmir  dışından da büyük talep görüyor.

FOLKART Yapı tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye'de lüks konut kavramına yeni bir boyut getiren Folkart Narlıdere Evleri'nin birinci etabı tamamlandı. Ağustos 2007'de 120 milyon dolarlık yatırımla yapımına başlanan Folkart Narlıdere Evleri'nin birinci etabı, 7 Mart'ta İzmirliler'e merhaba diyecek. Projenin İzmir'de yoğun ilgiyle karşılaştığına dikkat çeken Folkart Yapı Genel Müdürü Mesut Sancak `Bu proje sayesinde lüks konut satın almak için İstanbul'a giden İzmirliler'in yanı sıra İstanbullular bile konut almak için İzmir'i tercih etmeye başladı' dedi. Projeyi Nisan 2009'da bitirmeyi taahhüt ettiklerini, ancak daha önce bitirdiklerini belirten Sancak `30 bin metrekare alana kurulan uluslararası ödüllü Mimar Emre Arolat tarafından yapılan proje ile inşa ettiğimiz 168 lüks daire ile yepyeni bir yaşam alanı sunuyoruz' diye konuştu.

ÇOK ÖZEL İMKANLAR

FOLKART Narlıdere Evleri sakinlerinin boş zamanlarını, haftalık, hatta yıllık izinlerini site dışına çıkmadan geçirebilecekleri bir yaşam alanı oluşturmayı hedeflediklerini belirten Mesut Sancak, şu bilgileri verdi: `Geniş sosyal tesis ve yaşam alanları oluşturuldu. İşletme maliyetlerinin minimum düzeye çekilmesi amacıyla da tesis yönetimi konusunda YKS firmasından proje danışmanlık hizmeti alındı. YKS'nin hazırladığı işletme bütçesi metrekare başına aylık 2 TL'nin altına denk geliyor. Bu da 250 metrekarelik bir dairede oturan ve sitenin tüm imkanlarından yararlanan bir ailenin aidatının 500 TL civarında oluşacağını gösteriyor.'

Güvenliğe özel önem

FOLKART Narlıdere'de yüz tarama sistemi, parmak izi, cep telefonu ile `evdeyiz' modu ile konutunuz siz içeri girmeden hazır hale gelebiliyor. Ayrıca siz evinize kilometrelerce uzak mesafede olsanız dahi kapınıza gelen hizmetlinize veya çocuğunuza sabit veya mobil bir telefonla daire kapısını açabilirsiniz.

Uygun fiyat politikası

SATIŞ ofisini ziyaret edenlerin fiyatlar karşısında şaşırdığını ifade eden Sancak `Narlıdere'de bir fiyat araştırması yaptığınızda bizim fiyatlarımızın, projemizin gücü ve kalitesi dikkate alındığında piyasanın sadece yüzde 10-15 üzerinde olduğunu görüyoruz. Satış ofisimize gelen misafirlerimize, konut alırken mutlaka farklı projeleri de değerlendirerek karar vermelerini öneriyoruz' dedi. Projenin en büyük özelliğinin, ev sahiplerinin tüm sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilmesi olduğunu belirten Sancak `Projede harcamalar hastane projeleri kadar geniş çaplı, güvenlik ise bir cezaevi projesi kadar detaylı tasarlandı' dedi.

Folkart Yapı Genel Müdürü Mesut Sancak, projenin 30 bin metrekare alana kurulduğuru söyledi. Sancak `Uluslararası ödüllü Mimar Emre Arolat tarafından yapılan projede 168 lüks daire ile yepyeni bir yaşam alanı sunuyoruz' diye konuştu.

Star

Geri Dön