01 / 05 / 2024

Folkart Yapı Folkart Life Bornova fiyatlar!

Folkart Yapı Folkart Life Bornova fiyatlar!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Life Bornova

Folkart Yapı Folkart Life Bornova fiyatlar daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. İzmir'in Bornova ilçesinde inşa edilen projenin 18 bin metrekaresi yeşil alandan meydana geliyor.



Adnan Menderes Havalimanı ve metro hattına yakın mesafede olan Folkart Life Bornova'da konutların alanların minimum 46 metrekare, maksimum ise 211 metrekare olarak dizayn edildi.


Teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen  Folkart Yapı   Folkart Life Bornova  fiyatlar kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Proje 828 tane daireden oluşuyor.


Bornova Folkart Life Konutları 25 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Daire seçenekleri arasında 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lere yer verilen proje Folkart Yapı imzası taşıyor.


İzmir Folkart Life Rezidans Çeşme Otoyolu'na ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantılı konumda hayata geçiriliyor. 18 bin metrekaresi yeşil alana ayrılan projede satışlar devam ediyor.


Folkart Yapı Folkart Life Bornova fiyatlar stüdyo dairelerde 189 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 75'lik ksıım için 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor.


Folkart Life İzmir'de koşu ve yürüyüş yolu, restoranlar, yüzme havuzları, açık - kapalı süs havuzu, cafe ve çarşı, kapalı otopark, çocuk havuzu, SPA ve fitness gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


Folkart Life Bornova satış ofisi nerede?

Adres: Kazımdirik Mah. 364/11 Sok. Bornova/İzmir


Bornova Folkart Life iletişim

Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön