29 / 04 / 2024

Ford Transit Minibüs'de Ağustos'a özel fiyatlar! İşte 27 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ford Transit Minibüs'de Ağustos'a özel fiyatlar! İşte 27 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ford Transit Minibüs'ün Ağustos fiyatları belli oldu! Ağustos'a özel fiyatlarla satışa sunulan Transit Minibüs, Adaptif Hız Kontrol Sistemi ile ön plana çıkıyor. Peki, Ford Transit minibüs fiyatları ne kadar? İşte 27 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Ford Transit Minibüs'ün Ağustos fiyatları belli oldu! Ağustos'a özel fiyatlarla satışa sunulan Transit Minibüs, Adaptif Hız Kontrol Sistemi ile ön plana çıkıyor.

Ford Transit Minibüs, yenilenen ızgarası, kaputu ve tamponları ile segmentinin en  dikkat çeken araçlarından biridir. Viraj fren kontrolü, aktif yalpalama kontrolü, elektronik denge kontrolü, yokuşta kalkış desteği ve tepkisel kontroller ile sürüş güvenliğini bir üst seviyeye taşıyın.Yüksek, Transit Minibüs, kolay sürüş kabiliyetine sahip en popüler ticari araçlardan biri.

Ford Transit Minibüs'te 100 bin TL'ye 0,99 faiz fırsatı! Sınıfının en çalışkanı! 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

18 koltuk kapasiteli Ford Transit Minibüs, yer sorunu yaşamadan araç ve yayaları çarpışmalara karşı uyarıyor. Gelişmiş  Ford EcoBlue 2.0L dizel motorla tasarlanan Transit Minibüs, yaya algılama ile çarpışmadan kaçınma yoluyla sürüş güvenliğini artırır ve elektrikli basamaklarla inip binmeyi kolaylaştırır. 

Transit Minibüs, gelişmiş Ford EcoBlue dizel motoru sayesinde yüksek performans elde ederken aynı zamanda yakıt tasarrufu da sağlıyor.

Peki, Ford Transit minibüs fiyatları ne kadar? İşte 27 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön