02 / 05 / 2024

Ford’un efsanevi aracı Focus’a dev zam geldi! Focus’un yeni fiyatı belli oldu!

Ford’un efsanevi aracı Focus’a dev zam geldi! Focus’un yeni fiyatı belli oldu!

Ford’un en çok sevilen modellerinden Focus’a temmuz ayı kapsamında dev zam geldiği öğrenildi. Ford, temmuz ayı kapsamında Focus’un yeni fiyat listesini yayımladı.



Ford, her ay olduğu gibi temmuz ayında da fiyat listesini güncelledi. Yeni fiyat listesini resmi internet sitesi üzerinden yayımlayan Ford’un Focus modeline zam yaptığı belirtilirken, yeni fiyatı da belli oldu.

Focus tüm ayrıntıları ile beraber kontrolün sizde olmasını sağlar. Geri görüş kamerasından eğlence sistemine kadar her parçası kolaylık ve keyif almanız için dizayn edildi.

Ford’un efsanevi aracı Focus’a dev zam geldi! Focus’un yeni fiyatı belli oldu!

Akıllı cep telefononuza SYNC 3 dokunmatik ekrandan veya sesli komutlarla erişin. Apple CarPlay ve Android Auto ile uyumlu telefonunuza kablosuz bir şekilde bağlanın. Bu otomobilde bulunan yeni SYNC 3 sistemi akıllı telefonlardan aşina olduğunuz tıklama ve kaydırma fonksiyonlarını geliştirilmiş Türkçe sesli komutlar ve artırılmış kullanışlılıkla bir araya gelerek sürüş konforunuzu artırıyor. Bu özelliklerin hepsi sürüş sırasında otomobilinizin multimedya özelliklerini kumanda ederken ellerinizin direksiyonda ve gözlerinizin yolda olmasını amaçlıyor.

Üstün kaliteli ses ve şık bir dizayn sağlayan, alçak frekans hoparlörü dahil 10 hoparlörlü premium ses sistemi, B&O ses mühendislerince Yeni Ford Focus için özel olarak dizayn edildi.

Peki, Ford Focus’un temmuz ayı fiyatı kaç TL? Teknik özellikleri neler? İşte detaylar...


Geri Dön