28 / 04 / 2024

Sınıfının en iyisi Ford Transit Kamyonet’e zam mı geldi? Transit Kamyonet’in yeni fiyatı belli oldu!

Sınıfının en iyisi Ford Transit Kamyonet’e zam mı geldi? Transit Kamyonet’in yeni fiyatı belli oldu!

Ticari araç sınıfında en çok tercih edilen araçların başını çeken Ford Transit Kamyonet’in yeni fiyatı belli oldu. Ford, resmi internet sitesinden Transit Kamyonet’in fiyat listesini paylaştı.



Ford, mart, nisan ve mayıs aylarında olduğu gibi haziran ayında da tüm modellerinin fiyatını güncelledi. Bu kapsamda, Transit Kamyonet’in de yeni fiyatı belli oldu. Ford, resmi internet sitesinden tüm araçlarıyla beraber Transit Kamyonet’in de yeni fiyat listesini yayımladı.

ZORLU İŞLER İÇİN YARATILDI

Halledilmesi gereken işler büyük olduğu zaman, Ford Transit Kamyonet’in de göreve hazır olduğuna güvenebilirsiniz. Ağır kamyon gücünü, hafif ticari aracın çevikliğiyle bir araya getiren ve kolay bir şekilde dönüştürülebilen kapsamlı şasi kamyonet serisindeki her model, işinize has ihtiyaçları karşılayacak şekilde yapılandırılabiliyor. Seri genelinde, daha fazla tork ve çekme kabiliyetiyle yükseltilmiş yük taşıma kapasitesine sahip, daha verimli yakıt tüketen motor opsiyonlarını bulacaksınız. Bunun yanı sıra, Ford Transit daha büyük üç çubuklu ızgara, yeni bir kaput ve tampon içeren yepyeni bir ön dizayn sunuluyor. Yenilenen iç dizayn ile beraber gelişmiş sürücü destek teknolojileri de en zorlu iş günlerinde kullanıcıların yardımcısı haline geliyor.

Sınıfının en iyisi Ford Transit Kamyonet’e zam mı geldi? Transit Kamyonet’in yeni fiyatı belli oldu!

ÜST YAPI ÇÖZÜMLERİ İÇİN EN DOĞRU SEÇİM

Bu araç, güçlü platformu, çelik merpen gövdeli şasisi, sağlamlığı ve yük taşıma kabiliyeti ile uzun zamandır karoser ve üst yapılı araç uzmanlarının tercihi olmayı sürdürüyor. En yeni teknoloji, dayanıklılık ve Transit serisinin bilinen tüm pozitif yönlerini ve güçlü yönleri, üst yapılı araç sektörünün değişen gereksinimlerini destekleyen özel çözümlerin başlangıç noktasını meydana getiriyor. Üst yapıcıların, bu aracın kanıtlanmış temelini seçmeleri için şimdi daha da çok sebep var.

Peki, Ford Transit Kamyonet’in teknik özellikleri neler? Yeni fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön