07 / 05 / 2024

Fortune İnternatioal Realty Turkey Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Fortune İnternatioal Realty Turkey Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Yusuf tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Kasım'da kuruldu.



Fortune İnternatioal Realty Turkey Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 15 Kasım'da Hüseyin Yusuf tarafından kuruldu.

Fortune İnternatioal Realty Turkey Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-) Her türlü gayrimenkul un alımı satımı kiraya verilmesi isletilmesi ile ilgili komisyon karsılıgı aracılık hizmetlerini yapmak,emlak komisyonculugu ile ilgili bu konudabayilik ve franchise alınması yurt içinde ve yurt dısında temsilcilikler verilmesi bayi agı kurulması,miras bosanma,ticari ortaklıgın sonlanması,kentsel dönüsüm,ipotek ve icra kiralamadan dogan ihtilaflar gibi farklı sebeplerle paylasılmayan gayrimenkullerin çözümü için arabuluculuk,ekspertiz degerlendirme hizmetlerinin ifası yapmak. Sirket amacını gerçeklestirmek için her türlü gayrimenkul insaatlarını yapabilir alabilir satabilir kiraya verebilir bunlar üzerinde ayni ve sahsi her türlü hakları tesis edebilir ipotek alabilir ve verebilir ipotekleri..... ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön