20 / 05 / 2024

Forum İstanbuldan muhteşem yılbaşı kampanyası!

Forum İstanbuldan muhteşem yılbaşı kampanyası!

  Forum İstanbulda, Eğlenceli Kahramanlardan Binlerce Hediye sloganı ile başlatılan kampanyada Bugs Bunny, Tweety, Taz eğlenceli kahramanlardan binlerce ürün hediye edilecek  



 

Forum İstanbulda, 10 Aralık- 8 Ocak tarihleri arasında tek seferde yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde  binlerce ürün kazanabileceksiniz.

" Eğlenceli Kahramanlardan Binlerce Hediye" sloganı ile başlatılan kampanyada Bugs Bunny, Tweety, Taz eğlenceli kahramanlardan binlerce ürün hediye edilecek.  Kampanya süresince Forum İstanbuldan tek seferde en az 100 lik alışveriş yapan ziyaretçiler, alışveriş merkezi içinde kurulacak hediye kabinine girmeye hak kazanacak. Kampanya başvuru noktasında, ziyaretçiler gözleri kapalı şekilde şeffaf bir hediye kabinine girerek içeride hava akımıyla uçuşan ve üzerinde hediye adlarının yazılı olduğu çeklerden kapmak için yarışacaklar.

Büyük küçük herkese hitap edecek kampanyada Looney Tunes karakterli lisanslı ürünlerin yanı sıra  Magic Ice Buz müzesi bileti, bowling bileti, buz pisti bileti, sinema bileti, mağazalardan hediye çekleri gibi daha birçok hediye sahibi olma fırsatı sizleri bekliyor.

www.forumistanbul.com.tr

 


Geri Dön