01 / 05 / 2024

Forum İstanbul'un hediye kampanyası 10 Ocak'a kadar sürecek!

Forum İstanbul'un hediye kampanyası 10 Ocak'a kadar sürecek!

Forum İstanbul Alışveriş Merkezi"nin yeni yıl için düzenlediği hediye fırtınası devam ediyor. 10 Aralık"ta başlayan binlerce hediyenin verildiği kampanya 10 Ocak 2011 tarihine kadar sürecek



Yeni yıl alışverişleri tüm hızıyla sürerken Forum İstanbul"a gelen müşteriler eğlenceli yeni yıl kampanyasıyla hediye fırtınasına kapılıyorlar. 10 Ocak 2011"e kadar devam edecek kampanyada, alışveriş merkezinden her 100 TL"lik alışveriş yapanlar hediye kabinine girerek havada uçuşan hediyelerden yakaladığına sahip oluyor.  

Forum İstanbul Alışveriş Merkezi"nin yeni yıl için düzenlediği hediye fırtınası devam ediyor. 10 Aralık"ta başlayan binlerce hediyenin verildiği kampanya 10 Ocak 2011 tarihine kadar sürecek. Alışveriş Merkezi"ndeki mağazalardan tek seferde yapılan her 100 TL"lik alışveriş için müşteriler bir katılım hakkı kazanıyor ve katılan her müşteri mutlaka bir hediye kazanıyor.

Başvuru noktasında, müşteriler gözleri kapalı şekilde şeffaf bir hediye kabinine girerek içeride hava akımıyla uçuşan ve üzerinde hediye adlarının yazılı olduğu kartlardan kapmak için yarışıyorlar.

Eğlenceli mekanizması ile müşterilerin büyük ilgisini çeken ve başvuru noktasında kuyrukların tükenmediği kampanyada, katılımcılar sinema biletinden mağaza hediye çeklerine; Turkuazoo ve Magic Ice giriş biletlerinden bedava konuşma dakikalarına kadar çok çeşitli hediyelere anında sahip oluyorlar.

 


Geri Dön