27 / 04 / 2024

Fossil fark yaratan tasarımlarıyla Saat ve Saat’te yüzde 10 indirimle satışta! İşte 27 Eylül 2022 Fossil fiyat listesi

Fossil fark yaratan tasarımlarıyla Saat ve Saat’te yüzde 10 indirimle satışta! İşte 27 Eylül 2022 Fossil fiyat listesi

Fark yaratan tasarımlarıyla her kesimden zevke hitap eden Fossil, yeni modeli FES5197 ile detaylara önem veren zevk sahibi kadınları etkisi altına alıyor. İşte FES5197 modeli ve diğer Fossil modellerinin fiyat listesi.



Dünyanın ünlü markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla buluşan Fossil’in yeni FES5197modeli, detayların bir tasarımı nasıl kuvvetlendirdiğini gözler önüne seriyor. İlk bakışta klasik bir model gibi görünse de incelikle düşünülen detaylar, saatin tasarımına zenginlik katıyor.

#resim2>

Mavi kadran, bilezikte ve bezelde çizgisel tasarımlar, son derece estetik görünüyor.  İndekste kullanılan ışıltı saçan taşlar ve Roma rakamları özgün tasarımın şıklığını tamamlıyor.

 

Çelik gövdeye sahip Fossil Quartz teknolojisine sahip. 32 milimetre kasa çapı ve yuvarlak kasa şeklini mineral cam tamamlıyor ve 5 ATM su geçirmezlik özelliği FES5197’yi tercihler arasına sokuyor.

#resim3>

Fossil’in birbirinden şık saatlerin bulunduğu zengin koleksiyonlarına, Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr internet adresi üzerinden ulaşabiliyor. Online siparişlerinizde hızlı teslimat ve hediye paketinin yanı sıra kolay iade opsiyonlarından da faydalanabiliyorsunuz.

 

İşte FES5197 Kadın Kol Saati ve diğer Fossil modellerinin fiyat listesi:


Geri Dön