28 / 04 / 2024

Four Seasons Resorts Bodrum 2020'de açılacak!

Four Seasons Resorts Bodrum 2020'de açılacak!

Kanadalı Four Seasons şirketi son yıllarda gerçekleştirdiği yatırımlarda Akdeniz'e yöneldi. Bölgede inşaat çalışmaları devam eden Four Seasons Resorts and Private Residence Bodrum 2020'de açılacak.



Tunus'taki otelinin açılışını yapan, Yunanistan'daki projesi için ise gün sayan Kanadalı Four Seasons, bölgedeki en büyük yatırımını ise Tay Group ile Bodrum'da yapıyor. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Akdeniz otel zincirlerinin yeni gözdesi konumuna geldi. Four Seasons da, son yıllarda gerçekleştirdiği yatırımlarla Akdeniz bölgesindeki otel sayısını arttırdı. 2017'e kadar Güney Fransa, Beyrut ve İskenderiye'deki otelleriyle Akdeniz turizmine katkıda bulunan otel zinciri;Tunus'taki yeni otelini hizmete açtı. Şirket, önümüzdeki aylarda ise Yunanistan'ın başkenti Atina'daki Astir Palace'ı hizmete alacak.

2020 YILINDA AÇILACAK

Four Seasons'ın bölgedeki en büyük yatırımı ise inşaat çalışmaları süren Four Seasons Resorts and Private Residence Bodrum olacak. Akdeniz çanağının en büyük resortu olacak projenin 2020'da hizmete alınması öngörülüyor. 

Hali hazırda Türkiye'de iki Four Seasons markalı otel bulunurken, Bodrumda açılacak projeyle Türkiye, dünyada üç Four Seasons'a ev sahipliği yapan ender ülkelerden biri olacak. Bodrum'daki projenin yatırımcılığını ise aynı zamanda İstanbul'daki iki otelin de yatırımcısı olan Tay Group yapıyor.


Geri Dön