29 / 04 / 2024

Four Winds Residence projesinde Stay Well konsepti!

Four Winds Residence projesinde Stay Well konsepti!

Taş Yapı kaliteli yaşamın her şeyden önce yaşanan mekânlardan başladığını bilerek, Four Winds Residence projesinde Osman Müftüoğlu "Stay Well" konsepti ile Türkiye'de bir ilke imza atıyor...




Taş Yapı, Bağdat Caddesi'nin merkezinde Four Winds Residence ile delüks ve kaliteli bir yaşamı hayata geçiriyor. Taş Yapı kaliteli yaşamın her şeyden önce yaşanan mekânlardan başladığını bilerek, Four Winds Residence projesinde Osman Müftüoğlu "Stay Well" konsepti ile Türkiye'de bir ilke imza atıyor. 


AKILLI BİNA TEKNOLOJİSİ 


Akıllı bina teknolojisini barındıran bu projede, kaçıncı katta olunduğu fark etmeksizin camlan açabilmenin verdiği özgürlük yaşanmaya değer... 


Mekânların iç tasanmı ise, özel davetlere ev sahipliği yapacak kadar şık, ailece bir sinema keyfi yapabilecek kadar sıcak bir yaşam sunuyor. 


"Kaliteli ve sağlıklı bir yaşam, her şeyden önce yaşadığınız yerden başlar" sözleriyle mekân ile sağlıklı yaşam olgusunu buluşturan Prof. Dr. Osman Müftüoğlu ve ekibi, projeyi "kaliteli yaşam" felsefesine göre tasarlanmış yenilikçi uygulamalarla zenginleştirerek Four VVinds Residence'a özel "Stay Well" konseptini hayata geçirdi. 


Yeni Şafak Emlak 


Geri Dön