27 / 04 / 2024

Four Winds Residence sağlıkla ilgili birçok imkan sunuyor!

Four Winds Residence sağlıkla ilgili birçok imkan sunuyor!

Osman Müftüoğlu ile " Stay Well " konseptini Bağdat Caddesi 'ndeki Four Winds Residence projesine taşıyan Taş Yapı, projede sağlıkla ilgili birçok imkan da sunuyor.




Taş Yapı, Bağdat Caddesi'nin merkezinde Four Winds Residence ile delüks bir yaşamı hayata geçiriyor. 44 dönüm arazi üzerine kurulan 4 bloklu Four Winds projesinde Osman Müftüoğlu "Stay Well" konsepti ile Türkiye'de bir ilke imza atıyor. "Kaliteli ve sağlıklı bir yaşam, her şeyden önce yaşadığınız yerden başlar" sözleriyle mekân ile sağlıklı yaşam olgusunu buluşturan Prof. Dr. Osman Müftüoğlu ve ekibi, projeyi "kaliteli yaşam" felsefesine göre tasarlanmış yenilikçi uygulamalarla zenginleştirerek Four Winds Residence'a özel "Stay Well" konseptini hayata geçirdi. Stay Well konsepti ile Osman Müftüoğlu ve ekibi ilk kez bir residence projesinde kişiye özel sağlık hizmetlerinden, kişiye özel fitness eğitmenliğine kadar birçok hizmeti residence sakinlerine özel sunuyor. 


Dairelerin yaşama hazır olduğu projede ilkler sunuluyor Yaşama hazır dairelerin sunulduğu Four Wiııds Residence'ta Türkiye'de bir rezidans projesinde ilk kez sunulan hizmetler dikkat çekiyor. Osman Müftüoğlu ve Stay Well konsepti sunulan özel hizmetler arasında aktif hayat için kişiye özel fitness danışmanlığı, pilates -yoga danışmanlığı, kişiye özel diyetisyen hizmetleri, intermed işbirliği ile laboratuvar hizmetleri, hemşire hizmetleri, wellness concierge-wellness seminerleri, medikal spa, güzellik ve estetisyen desteği, evde bakım ve doktor randevuları hizmeti, ev doktoru organizasyonu, sağlıklı mutfak okulu ve sağlıklı yemek kursları yer alıyor. 


Ayrıca daha sağlıklı bir yaşam sağladığı ifade edilen su filtreleme sistemiyle alkali su, sudaki kloru nötralize ederek, cildi gençleştiren C vitaminli duşlar, iklimlendirme, spor merkezi, yaz-kış kullanılabilen ısıtmalı açık yüzme havuzu, SPA ve Türk hamamı, çocuk oyun odası ve Business Center bulunuyor. 

Her katta cam açılabiliyor Tarihi yarım adadan Prens Adaları'na kadar uzanan manzarasıyla dikkat çeken proje 4+1,3+1 ve 2+1 daireye kadar çeşitli tipleri yer alıyor. Dairelerin büyüklüklerinin 350 metrekare ile 117 metrekare arasında değiştiği Four Winds projesi, geniş ve deniz/şehir manzaralı salonlar, her biri bir yaşam alanı olan odaları, giyim odaları, farklı dekorasyon alternatifleriyle sunulan mutfaklar gibi ayrıntılarla ön plana çıkıyor. Akıllı bina teknolojisiyle yapılan projede, kaçıncı katta olunduğu fark etmeksizin bütün katlarda camları açabilme imkanı sunuluyor. 


Dünya




Geri Dön