29 / 04 / 2024

Fourhand Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Fourhand Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Selami Yaşa ve Yakup Yaşa ortaklığında kuruldu.



Fourhand Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Selami Yaşa ve Yakup Yaşa ortaklığında kuruldu.

Fourhand Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenleyebilir. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat, taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütebilir. 2-Şirket her türlü seyahat acenteleri kurabilir, kurulmuş acentelere ortak olabilir. Her nevi vize işlemleri ve müracaatları yapabilir. 3-Turizm işletmeciliği yapmak her sınıf cins ve kategoride ki otel motel pansiyon kamping karavan gibi turistik yatırımlarda bulunmak, almak, satmak veya inşa etmek, İşletmek ve kiralamak, kiraya vermek, Konusuyla ilgili her türlü ihalelere katılmak, artırma ve eksiltmelere katılmak. Şirket konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında organize turlar düzenleyebilir. Otel motel kamping rezervasyonları yapabilir. 4- Şirket konusu ile ilgili yurt içindeki yurt dışındaki firmalardan temsilcilik ve acentelik alabilir, müşavirlik yapabilir. 5-Yurt içi ve yurt dışı uçak, tren, otobüs taşımacılık hizmetleri üzerine bilet alabilir. 6-Her nevi elektronik alet alım satımı yapmak, 7-Otel, motel, bungalov ...ve 06.12.2023 tarihinde tescil edilen, ana sözleşmesinde yazılı olan diğer hususlar.


Geri Dön