08 / 05 / 2024

Fransa'daki MIPIM için gayrimenkul sektörü hazırlık yapıyor!

Fransa'daki MIPIM için gayrimenkul sektörü hazırlık yapıyor!

Alkaş Perakende Hizmetlerinin Türkiye temsilciliğini yaptığı, dünyanın en büyük gayrimenkul ticaret fuarı MIPIM 6-9 Mart 2012 tarihleri arasında Fransa Palais de Festivals-Cannesda yapılıyor



Üst düzey gayrimenkul profesyonellerine yönelik, tek bir yerde ve tek bir zamanda bütün gayrimenkul karar vericilerini birleştiren MIPIMe katılarak; ofis, perakende, otel ve turizm, alt yapı, lojistik, belediyeler ile ilgili gayrimenkul sektöründeki yeni trendleri takip edebilirsiniz.
 
18.624 uluslar arası karar verici, 4.031 yatırımcı, 90 ülkeden 6.632 firma ve 427 gazeteciye ev sahipliği yapan MIPIMde; firmanızı standınızda tanıtabilir ya da ziyaretçi olarak katılarak, dört gün boyunca sektörün önde gelen karar alıcıları ile buluşabilirsiniz. IMS Proje Yönetimi, Proplan Proje Yönetimi, Varyap, İş GYO, İnanlar İnşaat, Doğa Gayrimenkul, Zorlu Gayrimenkul, Uluhan Grup, Timur Gayrimenkul gibi sektörün önde gelen markaları, Türkiyeden bugüne kadar stand ile katılım gösteren firmalar arasında yer alıyor.
 
8 Mart 2012 tarihinde gerçekleşecek olan Mipim Ödül Töreni başvuruları için son gün 16 Aralık 2011dir.Uluslararası jüri tarafından her kategoriden 3 adayın belirleneceği ödül törenine, fuar katılımcılarının oyları %50 oranında katkı sağlayacaktır. Ödül Kategorileri, En İyi Otel ve Turizm Tesisi, En İyi Lojistik Gelişimi, En İyi Ofis ve İşyeri, En İyi Restorasyon Projesi, En İyi Konut Projesi, En İyi Alışveriş Merkezi, Geleceğin En İyi Projesi ve Geleceğin En İyi Mega Projesi olarak belirlenmiştir.
 
Katılım ile ilgili detaylı bilgiye, www.mipim.com adresinden ulaşabilirsiniz.


Geri Dön