01 / 05 / 2024

Fuar Standı ve Sergileme Tasarımları 2010 çıktı!

Fuar Standı ve Sergileme Tasarımları 2010 çıktı!

YEM Yayın tarafından hazırlanan 'Fuar Standı ve Sergileme Tasarımları 2010 / Fair Stands and Exhibition Designs 2010' kitabı 25 tasarımcı   Türkiye'de ve yurtdışında gerçekleştirilen fuar ve sergiler için 100'e yakın tasarım sunuluyor



 
YEM Yayın'ın Fuar Stand Tasarımı dizisinin dördüncü kitabı 'Fuar Standı ve Sergileme Tasarımları 2010' çıktı...
YEM Yayın tarafından hazırlanan 'Fuar Standı ve Sergileme Tasarımları 2010 / Fair Stands and Exhibition Designs 2010' kitabı 25 tasarımcı firmanın Türkiye'de ve yurtdışında gerçekleştirilen fuar ve sergiler için hazırladığı, 100'e yakın 'stand' ve 'sergileme tasarımı'nı bir arada sunuyor.
Mimarlık, şehircilik, peyzaj tasarımı, endüstri tasarımı ve sanat konu başlıklarında kitaplar yayımlayan YEM Yayın'ın 'Fuar Stand Tasarımı / Fair Stand Design' dizisinin dördüncü kitabı olan Fuar Standı ve Sergileme Tasarımları 2010 / Fair Stands and Exhibition Designs 2010 ilgililerin beğenisine sunuldu.
25 tasarımcı firmanın Türkiye'de ve yurtdışında gerçekleştirilen fuar ve sergiler için hazırladığı 100'e yakın stand ve sergileme tasarımını bir arada sunan kitap, Türkiye'de stand ve sergileme tasarımının 2010'da geldiği durumu belgelemesi açısından benzersiz bir çalışma sunuyor.
Kitap, tasarımcıların fuar standlarında farklı markalar için tasarım yaklaşımlarını bir arada sergilerken, tasarımın öneminin altını çiziyor ve böylelikle ülkemiz tasarım dağarcığına katkıda bulunuyor.
Türkçe ve İngilizce olarak yayımlanan Fuar Standı ve.Sergileme Tasarımları 2010 /Fair Stands and Exhibition Designs 2010 yapı sektöründen otomotive, kuyumculuktan tekstile kadar 30'un üzerinde firmanın 100'ü aşkın tasarımını içeriyor. Bir bölümü katıldıkları fuarlarda ödül kazanmış olan bu tasarımlar Türkiye'nin önde gelen tasarımcılarının imzasını taşıyor. Kitaptaki çalışmalar yerleşim planları, üçboyutlu modellemeler ve renkli fotoğraflar eşliğinde tanıtılıyor.
Fuar Standı ve Sergileme Tasarımları 2010 / Fair Stands and Exhibition Designs 2010 YEM Yayın
Editör: Alkım Doğan çeviri: Adair Mili Türkçe-İngilizce 1. Baskı, Aralık 2010 Karton kapak 168 sayfa 19,5x27,5 cm

YEM Yayın Hakkında
Mimarlık, yapı, inşaat mühendisliği, sanat alanında dergi, katalog ve teknik kitaplar yayımlayan YEM Yayın, Yapı-Endüstri Merkezi'nin önemli yapı taşlarından biridir. YEM Yayın, 1973 yılından bu yana kesintisiz olarak sürdürdüğü çalışmalarıyla ülkemizin mimarlık yayıncılığı alanındaki önemli bir boşluğu doldurmaktadır. Mimarlık ortamına kalıcı katkılarda bulunmak, düşünsel ve teknik konularda yaygın bir bilgi paylaşım ortamı sağlamak YEM Yayın'in kuruluş amacını oluşturmaktadır. Mimarlık, şehircilik, kültürel miras, fotoğraf, sanat, endüstri tasarımı konu başlıkları altında, bugün sayısı 170'ye yaklaşan ansiklopedi, sözlük, kitap, dergi ve katalog vb. ürünleriyle YEM Yayın, profesyoneller için olduğu kadar bu konulara ilgi duyan tüm okurlar için de ayrıcalıklı bir yayınevidir. Eklenecek yeni başlıklarla yayın yelpazesini genişleterek hizmetlerini sürdürmek YEM Yayın'in ana hedefidir.
Yapı-Endüstri Merkezi Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi  
Yapı-Endüstri Merkezi, yapı malzemesi ve teknolojisi alanında çalışan bir bilgi merkezidir. 1968'den beri yapı sektöründe mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan profesyonel yöneticiler, mimarlar, mühendisler, müteahhitler ve yapı malzemesi kullanıcısı tüm kesimlere hizmet vermektedir. Yapı Bilgi Merkezi, YEM Yayın ile yayımladığı sektörel yayınları, YEM Kitabevi, yapı malzemeleri ve teknolojilerinin sergilendiği YAPI Fuarları, yıl bütününe yayılan çeşitli organizasyonları, 2001' den bu yana hizmet veren kapsamlı ve uzmanlaşmış portah yapLcom.tr, mimarlık ve tasarım yayın platformu mimarizm.com, sanal ortamdaki mimarlık müzesi mimarlikmuzesLorg ile sektörün temel taşlarından birini oluşturmaktadır. Daha fazla bügi için: www.yem.net

 


Geri Dön