28 / 04 / 2024

Future Park, Dubai Cityscape Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

Future Park, Dubai Cityscape Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde hayata geçirilen Future Park projesi, Dubai'deki Ortadoğu ve Afrika'nın en büyük emlak fuarı kabul edilen Cityscape Global 2015 fuarına damga vurdu.



Fuar ziyaretçilerine, Future Park'ta uygulanan akıllı ev sisteminin avantajlarını da anlattıklarını belirten İbrahim Gene, "İnşaat sektöründen önemli markaların katıldığı Cityscape Global Fuarı'nda Future Park projemizi tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. 2015'in sonu itibariyle kademeli teslimlere başlayacak olan projemizin akıllı otomasyon sistemiyle donatılmış olması ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekiyor." dedi. 



Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde hayata geçirilen Future Park projesi, Dubai'deki Ortadoğu ve Afrika'nın en büyük emlak fuarı kabul edilen Cityscape Global 2015 fuarına damga vurdu. 3 günlük fuarda Wyndham Otel ile franehise anlaşması imzalanan Future Park'ın otel kısmından 15 oda satışı gerçekleştirdiklerini açıklayan Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Genç, "Dubai'de projemizin konut kısmından da 20 daire sattık." açıklamasında bulundu. 


Türkiye'den 61 şirketin katıldığı Gtyscape Global 2015'te Ağaoğlu'nun Maslak 1453 projesinden 67 milyon dolara kule satması dışında kesin satış yaptığını açıklayan ikinci firma olan Hiper Gayrimenkulun Başkanı İbrahim Halil Genç, Dubai'de ve Türkiye'de yeni girişimlerde bulunmak için işbirliği ve ortaklık görüşmeleri de gerçekleştirdiklerini kaydetti. 


Müşteri portföyünü de genişlettiklerini açıklayan Genç, "15 oda satışıyla birlikte otelimiz şu an için yüzde 40 oranında doluluğa ulaştı. Konut bölümünde ise elimizde yüzde 20'lik bir stok kaldı. 


Aynca 30 bin metrekare alana sahip çarşı bölümümüzün tümünü, otel projemizden de 60 odaya tekabül eden 5 kati satın almak isteyen büyük yatırımcılar ile görüşmelerimiz sürüyor. 


Sıcak satışlara ek olarak ticari ilişkileri geliştirme amacıyla geldiğimiz Cityscape fuarında Dubai'de proje geliştirme konusunda önemli ortaklık teklifleri aldık. Tüm bunlan en iyi şekilde değerlendirmeyi planlıyoruz." şeklinde konuştu. 


FUTURE PARK'IN MALİYETİ 450 MİLYON LİRA


 Fuar ziyaretçilerine. Future Park'ta uygulanan akıllı ev sisteminin avantajlarını da anlattıklarını belirten İbrahim Genç, "İnşaat sektöründen önemli markaların katıldığı Cityscape Global Fuan'nda Future Park projemizi tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. 

2015'in sonu itibariyle kademeli teslimlere başlayacak olan projemizin akıllı otomasyon sistemiyle donatılmış olması, ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekiyor." dedi. Haramidere'de 450 milyon TL'lik yatırım değeriyle hayata geçirdiği Future Park projede yüzde 35'i peşin, 36 ay sıfır faiz uygulamasıyla konut satışı yapılıyor. Alanlan 50 ile 96 metrekare arasında değişen 1+0'dan 4+1'e kadar farklı konut tipleri bulunan Future Park'ta 11,25 ve 30 katlı 9 blokta 165 bin metrekare alana sahip 1,652 konut yer alıyor. Aynca 30 bin metrekare kalapı alana sahip 165 mağazanın yer aldığı projede, 60 bin metrekare otopark alanı ve toplam 2 bin bağımsız bölüm bulunuyor. Projedeki otel bölümünde ise 174 u standart, 58'i executive, 116'sı süit oda olmak üzere 348 bağımsız bölüm bulunuyor. 

Otel bünyesinde aynca 2 bin metrekare alana yayılmış kapalı havuz, masaj salonlan, 500 kişilik balo salonu ve 200 kişilik restoran, 50'şer kişilik 5 adet toplanü salonu bulunuyor. 



SÖZÜNÜZÜ TUTARSANIZ, SİZE İLGİ DUYARLAR 


Dubai'deki fuarda yabana yatırımcının Esenyurt'a ilgi gösterdiğini kaydeden Hiper Gayrimenkul'ün Başkanı İbrahim Halil Genç, projelerinin fuar bölgesine yakın olması ve düzenli şehir mimarisine sahip olması sebebiyle ilgi görmeye devam ettiğini kaydederek, "Eğer bir iş yapıyor ve sözünüzü tutuyorsanız bu cazibe oluştunır. Sürekli böyle olduğunuzda da bulunduğunuz yer çekici olmaya başlar. Biz de geçmişteki kamu ve özel sektör hatalarını bir kenarda tutarak bölgemizi cazibe merkezi haline getirmeyi sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı. 


Zaman


Web adresi: http://www.futurepark.com.tr/


Geri Dön