27 / 04 / 2024

Fuzul Beşiktaş nerede?

Fuzul Beşiktaş nerede?

Firma: Fuzul Yapı

Proje: Fuzul Beşiktaş

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle yapımına başlayacak Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki Fuzul Beşiktaş nerede? Fuzul Beşiktaş fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...



Fuzul Beşiktaş nerede?
Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı birçok projeyle adından sıkça söz ettiren Fuzul Yapı, şimdi de rotayı Beşiktaş’a çevirdi. Emlak Konut GYO ortaklığında İstanbul'un göbeğinde yükselecek proje için ön talep toplanıyor.

Toplam 3 bin 357 metrekare arsa alanında hayata geçirilecek  Fuzul Beşiktaş  projesi deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilecek.

Fuzul Beşiktaş nerede?

Fuzul Beşiktaş Konutları'nın yükseleceği arsa için Emlak Konut GYO’nun yaptığı ihaleyi Gökyal İnşaat kazanmıştı. Anlaşmazlıklar sonucunda proje sözleşmesi, ihalede ikinci olan Fuzul Yapı ile imzalandı.

Gelişmiş daire seçenekleri ve dükkanlar bulunan proje içerisinde de kapalı otopark ve merkezi klima sistemi yer alacak. Projeyle ilgili ödeme planı, fiyat listesi, teslim tarihi gibi bilgilerin önümüzdeki günlerde açıklanması planlanıyor.

Fuzul Beşiktaş nerede?

Dikilitaş Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanan Fuzul Beşiktaş nerede? İşte Fuzul Beşiktaş lokasyon bilgisi...

Fuzul Beşiktaş projesi Ata Koleji, Zincirlikuyu Metrobüs Durağı, Dora Hospital Hastanesi, Acıbadem Fulya Hastanesi, İstanbul Cerrahi Hastanesi'ne yakın konumda bulunuyor. 

Fuzul Beşiktaş nerede?

Fuzul Beşiktaş iletişim

Web: http://www.fuzulbesiktas.com/
Telefon: 0212 635 34 34

Fuzul Yapı'nın Dikilitaş projesi başlıyor!

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön