30 / 04 / 2024

Nidapark Beşiktaş nerede? Abbasağa'da yükseliyor!

Nidapark Beşiktaş nerede? Abbasağa'da yükseliyor!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Beşiktaş

Nidapark Beşiktaş nerede? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Nidapark Beşiktaş projesinde fiyatlar 500 bin lira ile 1 milyon 337 bin lira arasında değişiyor...




İstanbul'un Avrupa yakasında Beşiktaş'da inşa ediliyor olan  Nidapark Beşiktaş  projesi  Tahincioğlu Gayrimenkul  tarafından hayata geçiriliyor. Nidapark Beşiktaş nerede sorusundan önce proje hakkında bilgi verelim.


Nidapark Beşiktaş Evleri projesi 7 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.  Nidapark Beşiktaş Evleri projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Nidapark Beşiktaş Evleri 58 daireden oluşuyor.


Nidapark Beşiktaş Evleri projesinde dairelerin alanları 36 metrekare ile 145 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Nidapark Beşiktaş Evleri projesinde yüzde 5 peşinatla banka kredili ödemeler yapılıyor.


Nidapark Beşiktaş fiyatları 500 bin lira ile 1 milyon 337 bin lira arasında değişiyor. Nidapark Beşiktaş Evleri'nde stüdyolar 36 ile 79 metrekare, 1+1'ler 64 ile 78 metrekare, 2+1'ler 108 ile 145 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı.




Nidapark Beşiktaş nerede?

Nidapark Beşiktaş adres : Abbasağa Mah. Yıldız Cad. Bekçi Sok. No: 3 Beşiktaş



Nidapark Beşiktaş nerede?


Nidapark Beşiktaş nerede? Abbasağa da yükseliyor!


Nidapark Beşiktaş iletişim

Telefon: 444 48 46

Web adresi: www.tahincioglu.com


projeye sor



Geri Dön