30 / 04 / 2024

Fuzul Grup'tan Başakşehir'e Kent Neriva projesi!

Fuzul Grup'tan Başakşehir'e Kent Neriva projesi!

Başakşehir'in çok özel noktasında yeni bir lüks konut projesi geliştiren Fuzul Grup, adına Kent Neriva dediği projeyi geçtiğimiz hafta 13. MÜSİAD Uluslararası Fuan'nda görücüye çıkardı



Fuzul Grup, adını; 1992'de kurulan ve ilk göz ağrısı olarak bakılan Fuzul Otomotiv'den alıyor. Kısa sürede çekilişli otomobil kampanyası düzenleyen firmalar arasında lider konuma gelen Fuzul Grup, daha sonra kurduğu Akva Sigorta Aracılık Hizmetleri, Fuzul İletişim, Afiyet Medikal, Fuzul inşaat, Fuzul Autocity ve Autocity Açık Artırma ile büyüyerek yoluna devam etti.

2001 yılında İSO 9001 belgesi alarak hizmet kalitesini dünya standardına taşıyan Fuzul Grup, istanbul'da ardı ardına geliştirdiği inşaat projeleriyle dikkat çekti. Fuzulkent Bizimevler (Başakşehir), Meva Evleri (Kağıthane), Kartal Serrapark Evleri (Kartal) ve Olimpa AVM (Başakşehir) projelerini tamamlayan Fuzul Grup, Olimpa AVM'nin açılışı için hazırlıklar yaptığı sırada yepyeni bir projeyle ortaya çıktı.

Başakşehir'in çok özel noktasında yeni bir lüks konut projesi geliştiren Fuzul Grup, adına Kent Neriva dediği projeyi geçtiğimiz hafta 13. MÜSİAD Uluslararası Fuan'nda görücüye çıkardı. İstanbul'un yükselen değeri Başakşehir metro durağının hemen yanıbaşında inşaa edilmesi planlanan Kent Neriva'nın, Halkalı'ya giden ana caddeye 150 metre cephesi bulunuyor. Hem lüks konut, hem de ticari birimlerden oluşan Kent Neriva; 'rezidans' olarak da nitelendirilebilir.

BÖLGESİNİN EN HAREKETLİ SOSYAL ALANI OLMAYA ADAY

Projenin; konut bloğunun altında çarşı bulunması, kendi içerisinde sosyal ve hareketli bir hayat oluşturması, Kent Neriva'nın bölgesine sosyal hareketlilik kazandırması bekleniyor. Mimari görünümü ve sahip ol¬duğu ticari ve sosyal donatıları, Kent Neriva'yı Başakşehir bölgesinin en dikkat çekici projesi olmaya aday kılıyor. Metro durağına yakınlığı dolayısıyla sos¬yal hayatı hareketlendiren, ticari ünitelerin üzerinde olmasıyla insanların ihtiyaçlarını kolaylıkla giderebileceği, ana artere cepheli olması, konum ve mimari yapısı olarak mükemmel bir panoramaya sahip olması gibi faktörleri Kent Neriva'nın avantajları olarak ön plana çıkıyor.
Akit


Geri Dön