Yeni Projeler

Fuzul Topraktan Yeni Esenler projesi görücüye çıkıyor!

Fuzul Topraktan, önce arsa payı, daha sonra ise ev sahibi olmaya imkan sağlayan projelerine devam ediyor. Şimdi de yeni projesi olan, 'Yeni Esenler' cumartesi günü lansman fiyatlarıyla satışa çıkıyor.

Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi’yle Türkiye’de bir ilke imza atan Fuzul Topraktan, önce arsa payı, daha sonra ise ev sahibi olmaya imkan sağlayan projelerine hız kesmeden devam ediyor. Fuzul Topraktan Yeni Esenler projesi görücüye Cumartesi günü görücüye çıkıyor. 

12 Ekim Cumartesi günü saat 10:00’da düzenleyeceğimiz lansman toplantısıyla ‘’ Yeni Esenler’’ projesinin satışı ve lansmanını gerçekleştirilecek.

Fuzul güvencesiyle inşaat maliyetini karşılayarak, neredeyse maliyetine topraktan ev sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunuyor. 

Fuzul Topraktan Yeni Esenler projesinde, 1.5+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor. 

Fuzul Topraktan Yeni Esenler'deki 1.5+1'ler brüt 62 metrekare, 2+1'ler brüt 78 ve 95 metrekare, 3+1'ler brüt 130 metrekare, 4+1'ler de brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip. 

Proje, Otogar bağlantı yoluna 350 metre, 15 Temmuz Millet Bahçesi'ne 500 metre, Giyimkent'e 800 metre, Tekstilkent'te 1 kilometre, Giyimkent-Tekstilkent Metro İstasyonu'na 1,3 kilometre, Venezia AVM'ye 18 kilometre mesafede yükseliyor.

FUZUL TOPRAKTAN HAKKINDA

1992’den beri inşaat, gayrimenkul, konaklama, sigorta, otomotiv ve finans alanındaki tecrübeleriyle yüz binlerce ailenin sevincine ortak olan Fuzul Holding, şimdi Fuzul Topraktan markasıyla arsa yatırımı ve gayrimenkul sektörüne yepyeni bir soluk getiriyor.

Türkiye’de ilk defa Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi’ni hayata geçiren Fuzul Topraktan; plan ve projesi belli, imarlı konut arazilerinde uygun bütçelerle topraktan yatırım yapılmasına olanak tanıyor. İlk aşamada kişilerin arsa yatırımları değer kazanırken, İkinci aşamada ise kişiler arsa paylarına düşen inşaat maliyetini karşılayarak arsa üzerinde yapılacak konut projesinde uygun bütçelerle ev sahibi oluyor.

Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi; topraktan arsa yatırımı ile bütçe avantajı sağlarken, aşamalandırılmış sistem sayesinde ulaşılabilir fiyatlarla ev sahibi yapıyor.

Fuzul Topraktan, Yeni Esenler için ön talep topluyor! Yeni proje! 

Başakşehir Ayazma’nın 2 günde 156 konuta denk arsa oranının tamamı satıldı!