06 / 09 / 2024

Fuzul Topraktan, Yeni Esenler için ön talep topluyor! Yeni proje! 

Fuzul Topraktan, Yeni Esenler için ön talep topluyor! Yeni proje! 

Fuzul Topraktan Yeni Esenler projesinde ön talep toplamaya başladı. İşte Fuzul Topraktan Yeni Esenler ile ilgili merak edilenler...



Fuzul Topraktan, konut imarlı arsalara topraktan yatırım yapma imkanı sunuyor. Yakın zamanda Arnavutköy, Ispartakule ve Pendik'teki topraktan projelerini satışa sunan Fuzul, şimdi Yeni Esenler için ön talep topluyor. 

Fuzul Topraktan Yeni Esenler projesinde, 1.5+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor. 

Fuzul Topraktan, Yeni Esenler için ön talep topluyor! Yeni proje! 

Fuzul Topraktan Yeni Esenler'deki 1.5+1'ler brüt 62 metrekare, 2+1'ler brüt 78 ve 95 metrekare, 3+1'ler brüt 130 metrekare, 4+1'ler de brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip. 

Proje, Otogar bağlantı yoluna 350 metre, 15 Temmuz Millet Bahçesi'ne 500 metre, Giyimkent'e 800 metre, Tekstilkent'te 1 kilometre, Giyimkent-Tekstilkent Metro İstasyonu'na 1,3 kilometre, Venezia AVM'ye 18 kilometre mesafede yükseliyor.

Fuzul Topraktan, Yeni Esenler için ön talep topluyor! Yeni proje! 

Fuzul Topraktan, yakın zamanda Emlak Konut GYO ihalesiyle kazandığı Başakşehir ve Esenler'deki arsa ihaleleri sonucunda 1 milyar Türk Lirası tutarında bir yatırıma imza atmış oldu. 

Fuzul Topraktan Genel Müdürü Aydın Özkan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Fuzul Topraktan olarak, birikimlerini yatırıma dönüştürmek isteyenler ve ev hayali kuranlar için aşamalı olarak önce toprak sahibi, daha sonra da ev sahibi olabilecekleri 'Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi' olarak adlandırdığımız modeli hayata geçirdik" diye konuştu. 

Topraktan sistemiyle orta ve dar gelirli vatandaşlara, kolaylıkla sahip olabilecekleri ve her geçen gün değer kazandıracak bir yatırım fırsatı sunmak istediklerine dikkat çeken Aydın Özkan, "Kurulduğumuz günden bu yana yani yaklaşık 10 ay içinde Başakşehir Ayazma’da dahil olacak şekilde beşinci projemizin hayata geçirmiş oluyoruz.

Bugüne kadar toplamda 1200 konutun arzını yapmış ve 900 konutun arsa payının satışını gerçekleştirmiş bulunmaktayız" ifadelerini kullandı. 

Web: https://fuzultopraktan.com.tr/yeni-esenler/

Tel: 444 4 406

Ankara Talia Göksu’da 7.5 milyon TL’ye 4+1! 0.99 faiz fırsatıyla!

Temizel Vadi Orman'da kişiye özel ödeme seçenekleriyle konut sahibi olma imkanı! Yeni proje! 

Sakarya Hometown Karakamış'ta lansmana özel fiyatlar! Yeni proje!

 

 


Geri Dön