29 / 04 / 2024

GABORAS'tan emlak sektörüne yeni soluk: Franchise sistemi başladı! 81 ile yayılacak! 

GABORAS'tan emlak sektörüne yeni soluk: Franchise sistemi başladı! 81 ile yayılacak! 

Türkiye genelinde bayilikler vererek tamamen yerli hizmet ağı kurmayı planlayan GABORAS, Emlak ticaretinin güvenli ve öngörülebilir bir zeminde işleyerek şeffaflaşmasına katkıda bulunacak. GABORAS, yıl sonuna kadar 81 ilde bayilik açmayı planlıyor. İşte detaylar...



Kurulduğu günden bu yana emlak piyasasına getirdiği yenilikçi hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Gayrimenkul Borsası A.Ş. (GABORAS), şimdi de bayilik sistemine start verdi. 

GABORAS Genel Müdürü Dinçer Gökçe, konuya ilişkin açıklamasında, bunun emlak ofislerinin sadece müşterilerine değil, aynı zamanda kendi iş süreçlerine de güvenle odaklanmasını sağladığına dikkat çekti. 

"Bu hizmet, sadece bir emlak ofisinin değil, aynı zamanda sektörün GSMH'daki gerçek payını ortaya çıkarabilecek bir yarar sunuyor. Bu yüzden Franchise sistemimiz sadece bir hizmet değil, aynı zamanda sektöre değer katan bir anlayış" ifadelerine yer veren Dinçer Gökçe, GABORAS Franchise ile emlak sektörüne adım atanlarun, yalnızca bir ofis değil, aynı zamanda güvenilirlik ve başarı hikayeleri ile dolu bir gelecek kazandığının altını çizdi. 

GABORAS tan emlak sektörüne yeni soluk: Franchise sistemi başladı! 81 ile yayılacak! 

FİYAT AVANTAJI SUNULUYOR

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; GABORAS Genel Müdürü Dinçer Gökçe, yaptığı açıklamasında GABORAS olarak, diğer emlak firmalarından ayrışan fiyat avantajları sunduklarını dile getirdi ve "Hedefimiz, emlak ofislerinin çıkarına hizmet eden bir anlayışla sektöre katkı sağlamak. İşte bu sebeple her emlak profesyonelini, GABORAS çatısı altında başarı hikayelerine ortak olmaya davet ediyoruz" açıklamasında bulundu. 

YIL SONUNA KADAR TÜM İLLERDE BAYİLİK AÇILACAK 

"GABORAS Franchise, şu anda İstanbul,  Ankara  ve Çanakkale'de 7 bayisiyle büyük bir aile oluşturdu. Ve hedefimiz büyük: Yıl sonuna kadar tüm illerde bayilik açarak, emlak sektörünü kucaklayan bir ağ oluşturmak" diye konuşan Dinçer Gökçe, geçen günlerde Ticaret Bakanlığı tarafından yürürlüğe alınan online platformlarda ilan yayınlama yükümlülüklerine GABORAS’ın Türkiye’de tek tam uyum sağladığı bir platform olduğunu vurguladı. 

GABORAS tan emlak sektörüne yeni soluk: Franchise sistemi başladı! 81 ile yayılacak! 

Gökçe, "GABORAS Franchise ailesine dahil olan emlak ofisleri de GABORAS’ın bu online alım-satım platformlarına tam erişim sağlayarak online ihaleler düzenleyebilme yetkisine sahip olabilecek. Aynı zamanda Mülk yönetimi ve kira yönetim sistemlerinden faydalanabilecek" bilgilerini de paylaştı ve Gayrimenkul İhtisas Arabuluculuk ve Tahkim Merkezi üzerinden gerçekleştirdiğimiz arabuluculuk hizmetlerinden de yararlanabileceklerinin altını çizdi. 

"GABORAS Franchise olarak, yerli ve milli kimliğimizle övünerek teknik altyapımızı tamamen yerli mühendislerle kuruyoruz. Bu sadece en güncel teknolojiyi sunmak anlamına gelmiyor; aynı zamanda yerel bir destek ekibiyle iş birliği yapma şansını da beraberinde getiriyor" diyen Gökçe, bunun emlak danışmanlarının teknolojik güce erişimini kolaylaştırarak iş süreçlerini daha verimli hale getirdiğini belirtti. 

Gökçe, Türkiye genelinde, özellikle de Ankara Üniversitesi, Albaraka Türk Bankası, Insha Ventures, TCDD, US Real gibi Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarıyla kurduğumuz stratejik iş birlikleriyle adım adım büyükdüklerini dile getirdi ve "GABORAS olarak taahhüt ettiğimiz yüksek kalite standardını sürdürmek ve Türkiye'nin dört bir yanındaki emlak ofislerine katma değer sağlamak için ofislerimizi sürece dahil ediyor ve büyümelerini güçlü zeminde kurgulamalarına imkan sunuyoruz" ifadelerine yer verdi. 

Dinçer Gökçe, tüm bu kapsamlı teknolojik imkanlar ile iş birliklerinin yanı sıra Franchise ofislerin yüksek kazanç sağlayacağı bir ticaret ağı olabilmeyi önemsediklerine, bunun için ticari platformlarını herkesin kullanımına açtığımız günden bu yana sektörde önemli bir role sahibiz ve geniş bir ticaret ağları olduklarına vurgu yaptı. 

GABORAS Genel Müdürü Dinçer Gökçe, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Binlerce özel müşterimize bugüne kadar gayrimenkul ticaretine ilişkin geniş çapta hizmetler sunduk. Buradan doğan binlerce portföy ve müşteri havuzumuz en önemli değerlerimizden biridir. Bu geniş müşteri ve portföy havuzumuzu da ofislerimize aktarıyoruz. Platform içindeki tüm taşınmazlar ofislerimizin hizmetine de açıktır. Ofislerimizle bu geniş ağımızdaki ticari aksiyonları paylaşarak yüksek kazanç elde edebilecekleri bir formül sağlıyoruz. Bu nedenle de ilgilenen herkesi GABORAS Franchise sistemimizin bir parçası olmaya davet ediyoruz"

Borsaya taze kan: Borlease Otomotiv halka arz oluyor!

Konya'da 20 bin 501 metrekarelik arsa 24 taksitle satılıyor! KDV'den muaf imarlı arsalar!

Orta ve dar gelirlilere TOKİ'den konut müjdesi! Aylık 2 bin 581 TL'ye taksitle isteyen herkesi ev sahibi yapacak fırsat!


Geri Dön